Placeholder

Maak een 3-daagse minicruise

Een dag shoppen in Newcastle? Dat kan met deze te gekke aanbieding! ’s Avonds stap je aan boord van het schip en als je ’s ochtends wakker wordt, ben je al bijna in Engeland.

Een dag shoppen in Newcastle? Dat kan met deze te gekke aanbieding! ’s Avonds stap je aan boord van het schip en als je ’s ochtends wakker wordt, ben je al bijna in Engeland.

Ga je op minicruise naar Newcastle, dan begint het avontuur al in IJmuiden, waar je aan boord stapt van het indrukwekkende schip van DFDS. Op het schip is van alles te doen. Bekijk de Seashops, schuif aan in een restaurant, doe een drankje in de Compass- bar en ga daarna lekker dansen in de nachtclub met liveband. Even een avondje ontspannen? Ga dan naar de bioscoop. De volgende ochtend word je wakker met de Engelse kust in zicht! 

Newcastle
Tijd om te shoppen in de stad of in een van de vele winkelcentra. Nu extra voordelig met de lage pond.Vergeet niet om lekker te gaan lunchen en maak een wandeling langs de rivier de Tyne, waar je de zeven beroemde bruggen kunt bewonderen die Newcastle met het zuidelijke Gateshead verbinden. Midden in het centrum vind je het mooie kasteel waaraan de stad haar naam te danken heeft. 

Reisschema
Dag 1: vertrek vanuit IJmuiden om 17.30 uur
Dag 2: aankomst in Newcastle om 9.00 uur, aansluitend bustransfer naar het centrum. Vertrek vanuit Newcastle om 17.00 uur
Dag 3: aankomst in IJmuiden om 9.30 uur

Prijzen en periode
Reis t/m maart vanaf € 49,- p.p. en in april en mei vanaf € 59,- p.p. (o.b.v. 2 personen) Je kunt boeken t/m 12 maart 2017 op basis van beschikbaarheid.

Inbegrepen
• 3-daagse minicruise, 1 dag in Newcastle
• 2 overnachtingen aan boord in een binnenhut
• Eigen douche en toilet
• Livemuziek en entertainment aan boord
• Transfer van en naar het centrum van Newcastle 

Info & reserveren
Bespaar € 17,50 reserveringskosten en boek online via www.dfds.nl/vriendin of bel 0255 – 54 66 66 o.v.v. boekingscode MVR74.