Placeholder

Relaxen op de Veluwe

Heerlijk ontspannen in de sauna en ’n dagje erop- uit, van boswandeling tot Dolfinarium. Klinkt goed, toch? Dit wordt jouw perfecte weekendje weg!

Heerlijk ontspannen in de sauna en ’n dagje erop- uit, van boswandeling tot Dolfinarium. Klinkt goed, toch? Dit wordt jouw perfecte weekendje weg!

Een verblijf in Hotel Mennorode staat garant voor een paar dagen genieten midden in de bossen van de schitterende Veluwe. Vanuit het hotel wandel je zo het Kroondomein in, dat loopt tot aan Paleis Het Loo. Na een actieve dag op de Veluwe neem je in de gezellige bar of op het terras een kopje heerlijke koffie of een glas biologische wijn. Met dit arrangement is je verblijf helemaal compleet, want je kunt een dag lekker vertoeven in Wellnessresort de Zwaluwhoeve. In de directe omgeving vind je de Apenheul, het Dolfinarium en Nationaal Park de Hoge Veluwe met het bekende Kröller-Müller Museum. Voor een middagje shoppen is het hotel fijn centraal gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle.

Verblijf
Hotel Mennorode heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat uit zich onder meer in een Green Key, waarbij er bijvoorbeeld geen energie verloren gaat als de kamer niet wordt gebruikt. Hotel Mennorode is dan ook het eerste hotel in Nederland dat gecertificeerd is voor haar ecologische manier van het hotel runnen.

Prijzen en periode
2-daags arrangement: € 59,- p.p. 3-daags arrangement: € 85,- p.p. Te boeken van juni t/m december 2016

Inbegrepen
• 1 of 2x overnachting in een tweepersoons economy room
• dagelijks ontbijtbuffet
• 1x dagentree Zwaluwhoeve

Niet inbegrepen
• verblijfsbelasting à € 1,75 p.p.p.n.
• reserveringskosten à € 7,50 per boeking

Info en reserveren
Voor meer informatie en om te boeken, ga je naar www.goedverblijf.nl/vriendin0616 of bel je 085-489 90 19 (ma t/m vr van 9.00 tot 18.00 uur, za van 10.00 tot 16.00 uur). Gebruik bij het boeken de code vriendin0616.