Placeholder

Paradijselijk Brac

Ben je dol op prachtige, onbekendere, groene bestemmingen? Dan is het Kroatische eiland Brac echt perfect: zon, mooie ontdekkingen en natuurlijk heerlijk eten. Genot gegarandeerd!

Ben je dol op prachtige, onbekendere, groene bestemmingen? Dan is het Kroatische eiland Brac echt perfect: zon, mooie ontdekkingen en natuurlijk heerlijk eten. Genot gegarandeerd!

Brac is een van de grootste Dalmatische eilanden, met een grillige kustlijn. Dit zonrijke eiland barst van de baaitjes en kleine kiezelstrandjes, waardoor het knus aandoet. Het eiland staat bekend om zijn wijnen en schapenkaas, maar ook het roemrijke heldere water, waarin je tot wel 5 meter diep kunt kijken. Ideaal voor snorkelaars dus!

De mooiste plekjes van Brac ontdek je per scooter of auto, maar ook in hoofdstad Supetar is genoeg te doen. Daar vind je ook een van de weinige zandstranden van het eiland. Wil je meer van Kroatië zien tijdens je vakantie? Dan ben je met de ferry zo in Split, op het vasteland, voor een excursie naar hoofdstad Dubrovnik. De eeuwenoude historie van Kroatië zie je hier nog overal terug!

Verblijf
Je logeert in een comfortabele bungalow van smartline Beach Village. De bungalows liggen in een bosrijke omgeving en zijn lekker ruim ingericht, met aparte slaapkamer. Bij de receptie is gratis wifi en natuurlijk is er een zwembad, en een strand vlakbij.

Prijs en periode
De prijs van € 449,- per persoon, op basis van verblijf met twee personen, geldt voor een 2-kamer- bungalow (type A2C) bij vertrek op 19, 21 of 22 september 2016 op basis van logies.

Inbegrepen
• vlucht
• transfer van de luchthaven naar het hotel en terug, inclusief boot
• 7 overnachtingen in een 2-kamerbungalow (maximaal 2 personen + 1 kind t/m 11 jaar)
• wifi bij de receptie

Niet inbegrepen
• reserveringskosten à € 22,50 per boeking
• kosten Calamiteitenfonds à € 2,50 per boeking

Info en reserveren
Voor meer informatie over het hotel en om te boeken ga je naar www.neckermann.nl/vriendin of bel je met Neckermann: 0900 – 555 0 555 (€ 1,- per gesprek plus gebruikelijke belkosten).