×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

 

 

Win 2x een ZO Skin Brightening Program Kit (t.w.v. € 214,95)

30.08.2017 - Nog 2 weken en dan zijn we jarig. We tellen feestelijk af naar ons jubileumnummer vol prijzen, dus deze week maak je kans op een ZO Skin Brightening Program Kit t.w.v. € 214,95 van ZO Skin Health: beschermt je huid tegen veroudering en laat je weer stralen!

Win
Win 3x YDUN CROCO sneakers t.w.v. € 109,95

23.08.2017 - Nog 3 weken en dan zijn we jarig. We tellen feestelijk af naar ons jubileumnummer vol prijzen, dus deze week maak je kans op de YDUN CROCO sneakers t.w.v. € 109,95 van WODEN in minimalistisch maar luxe Scandinavisch design, dus supertrendy.

Win
De zomer van… presentator Rik van de Westelaken

22.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. In deze laatste aflevering de verhalen van presentator Rik van de Westelaken (46): “Er zijn ook plekken waar ik níét heen wil.”

Lees meer
Voorkom identiteitsfraude op vakantie met deze app

18.08.2017 - Wordt er op reis een kopie van je identiteitsbewijs gemaakt? Streep dan de gegevens door die sommige organisaties niet mogen verwerken. Dat kun je thuis alvast op papier doen, maar het kan ook gemakkelijk via een app van de Rijksoverheid.

Lees meer
Win 4x de SodaStream Spirit (t.w.v. € 99,-)

16.08.2017 - Nog 4 weken en dan zijn we jarig. We tellen feestelijk af naar ons jubileumnummer vol prijzen, dus deze week maak je kans op een SodaStream Spirit t.w.v. € 99,- om thuis of op je werk (licht, medium of sterk) bruisend water te maken!

Win
Win 5x O'right verwenpakket voor je haar t.w.v. € 81,50

10.08.2017 - Nog 5 weken en dan zijn we jarig. We tellen feestelijk af naar ons jubileumnummer vol prijzen, dus deze week maak je kans op een O'right verwenpakket voor je haar t.w.v. € 81,50 met de Recoffee Moisturizing Shampoo, Recoffee Conditioner en Smoothing Hair Lotion.

Win
Yda Matthijssen: 'Bij Utrecht denk ik: zijn we er al?'

08.08.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week de zomerverhalen van Yda Matthijssen (64), ANWB-juriste in het programma Groeten van MAX: “Ik ben geen reiziger, ik wil ergens zíjn.”

Lees meer
Goed voorbereid op vakantie met deze apps

07.08.2017 - Vakantiestress? Niet met onze favoriete apps. Ze helpen je bij alle voorbereidingen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |