×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

 

 

Win 7x Crème douche en Elixir Nourrissant corps van Sothys

26.07.2017 - Over 7 weken zijn we jarig. We tellen feestelijk af naar ons jubileumnummer vol prijzen, dus deze week maak je kans op een Crème douche t.w.v. € 23,- en Elixir Nourrissant corps t.w.v. € 29,50 van Sothys allebei met de heerlijke geur van kersenbloesem en lotus!

Win
De lekkerste zomerse kindertraktaties

24.07.2017 - Lekker én leuk om samen met je kind te maken.

Lees meer

1

Zo kaap jij dé perfecte watermeloen uit de supermarkt

24.07.2017 - Zie je steeds weer die overheerlijke watermeloenen in de supermarkt liggen en overweeg je er eentje mee te nemen? Lees dan deze tips.

Lees de tips

2

Vriendin Shopdag: save the date

24.07.2017 - Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag!

Meer info
5x jullie mooiste opblaasfiguren

24.07.2017 - Op Facebook vroegen we jullie om een foto met een flamingo, unicorn of ander opblaasfiguur. Deze vijf foto's winnen een Vriendin Zomerspecial!

Zien!
Met deze tips hoeven je kinderen zich niet te vervelen op de achterbank

23.07.2017 - We zijn er bijna, we zijn er bijna! Oh nee. Toch niet... Oké, niks is vervelender dan kinderen die keer op keer vragen of jullie er al zijn. Zo vermaak je ze zonder moeite.

Lees meer
Video: krijg het zomergevoel met de zonnebloem

19.07.2017 - Is het al zomer? Niets zegt ‘zonnig, warm en vrolijk’ zo duidelijk als de zonnebloem. Webredacteur Myra reed in een oude eend mee met de Zonnebloemrally. Krijg een zomergevoel door de video te kijken en lees drie leuke tips over de zonnebloem.

Lees meer
Win een bloemenbon van Frederique's Choice t.w.v. € 50,-

19.07.2017 - Over 8 weken zijn we jarig en kun je heel veel prijzen winnen. We tellen feestelijk af, dus deze week maak je kans op een bloemenbon van Frederique's Choice t.w.v. € 50,- waarmee je prachtige unieke boeketten kunt bestellen.

Win
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |


 

 

 

 

 


 

 


 

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!