×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: wel een tweeling, maar zó anders

08.06.2017 - Heb jij een twee-eiige tweelingzus en zijn jullie totaal verschillend qua karakter én qua uiterlijk? Ligt jouw zus bijvoorbeeld het liefst de hele vakantie op het strand, terwijl jij juist gelukkig wordt van stedentripjes en wandelvakanties? Ben jij hoogblond en je zusje donker?

Oproep
Oproep: toch een kindje

07.06.2017 - Hadden jullie een grote kinderwens, maar is je man onverwachts overleden? En heb je daarna tóch een kindje van hem gekregen, omdat zijn zaadcellen of jouw reeds bevruchte eicellen waren ingevroren? Dan willen we je graag interviewen voor een mooi verhaal in Vriendin. Heb jij dit meegemaakt en wil je je verhaal delen, vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we contact met je op. Je kunt ons ook mailen via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Toch nog een kindje’

Oproep
Oproep: de mooiste dag van je leven

04.06.2017 - De dag dat... je eindelijk die droomreis maakte, je je biologische ouders ontmoette of op een bijzondere manier ten huwelijk werd gevraagd. Welke dag is jou altijd bijgebleven? Laat het ons weten en misschien sta jij binnenkort met je verhaal in Vriendin. Mail naar post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Mooiste dag van mijn leven’ of vul onderstaand formulier in.

Geef je op
Oproep: als mijn man dít zou weten…

02.06.2017 - Heb jij een geheim voor je man? Iets wat je heel bewust achterhoudt uit angst dat hij de relatie verbreekt? Dat je veel meer geld uitgeeft dan hij denkt? Of bijvoorbeeld online gokt? Of regelmatig appt met een oud-klasgenoot die je stiekem leuk vindt? Of dat je hem een ramp in bed vindt en maar doet alsof je ervan geniet? Misschien heb je wel een ander geheim dat je graag met ons deelt.

Geef je op
Oproep: hoe combineer jij werk en gezin?

01.06.2017 - Werken én kinderen hebben: dat is niet altijd een combinatie die vlekkeloos verloopt. Heb jij kinderen in de basisschoolleeftijd en vind je het leuk om te vertellen hoe jij en je man dat doen, wat jouw lastige momenten waren (maar ook de leuke, natuurlijk!) en welke blunders je ooit hebt begaan (op een leeg schoolplein staat met 30 kindertraktaties terwijl er een studiedag bleek te zijn)? En lijkt het je leuk om mooi op de foto te gaan? Meld je dan aan via post@vriendin.audax.nl onder vermelding van 'werk en gezin combineren'.

Geef je op
Oproep: ben jij veel afgevallen voor jouw kinderwens?

23.05.2017 - Voor een mooi en integer interview zijn we op zoek naar een vrouw die meer dan twintig kilo is afgevallen voor haar kinderwens. Hoorde jij van de arts dat je gewicht kwijt moest raken om de kans op een zwangerschap te vergroten? Of wilde je zelf het roer omgooien en op een gezond gewicht de zwangerschap in gaan? Laat het ons weten, want we interviewen je graag!

Geef je op!
Oproep: buurvrouw én je beste vriendin

23.05.2017 - Wonen jullie naast of tegenover elkaar en zijn jullie elkaars beste vriendinnen? En lijkt het jullie leuk om over jullie vriendschap te vertellen? Geef je dan z.s.m. op via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Buurvouwen én vriendinnen’ of vul het formulier in. De fotoshoot vindt plaats in Amsterdam op maandag 29 mei aanstaande.

Geef je op
Oproep: de man van mijn beste vriendin werd verliefd op mij - einde vriendschap

21.05.2017 - Wij zijn op zoek naar een vrouw die haar beste vriendin kwijtraakte doordat haar man verliefd op haar werd. Is dit jou overkomen? Heb je die verliefdheid beantwoord? Hoe kwam je vriendin erachter dat haar man jou wel heel leuk vond? Wat was het gevolg? Mis je haar? Een openhartig verhaal, dat uiteraard wel anoniem verteld mag worden.

Geef je op!
| 1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... | 84 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum