×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: hoe regel jij werk en vakantie?

21.07.2017 - Je kinderen zijn in de zomervakantie (minimaal) zes weken thuis. Hoe regel jij de opvang, als werkende moeder? En hoe doe je dat na de vakantie, als de scholen weer beginnen? Mail naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Werk en opvoeding’. Je gaat op de foto in de studio.

Geef je op!
Oproep: zijn grote geheim

18.07.2017 - Jouw partner heeft een groot geheim. Jij kent het, maar het blijft voor altijd tussen jullie en je vertelt het aan niemand. Ook niet aan je moeder of je beste vriendin. Hoewel… Soms kan een keer je hart luchten best fijn zijn. Grijp daarom nu je kans en vertel ons anoniem wat het grote geheim van je man (en jou) is. Je kunt je verhaal sturen naar post@vriendin.audax.nl onder vermelding van ‘Zijn geheim.’

Oproep
Oproep: help jij een ander?

17.07.2017 - Door je een paar uurtjes per week in te zetten voor een ander, kun je een wereld van verschil maken. Wij zoeken vrouwen die hierover willen vertellen. Mail een foto van jezelf en wat je doet naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Klein gebaar, groot verschil’.

Geef je op
Word jij vlogger voor Vriendin?

30.06.2017 - Vriendin zoekt vrouwen die graag voor Vriendin willen vloggen. Wil jij jouw verhalen delen in de vorm van een vlog? Dat kan!

Tips

5

Oproep: beste vriendinnen

27.06.2017 - Voor de vriendinnenrubriek Hartsvriendinnen zoeken wij beste vriendinnen die over hun vriendschap willen vertellen.

Jouw verhaal
Oproep: vriendin gevonden via Marktplaats?

24.06.2017 - Heb jij een lieve vriendin overgehouden aan Marktplaats? Was je aan het rondstruinen op zoek naar een leuke tafel, lamp of kast en bleek tijdens het ophalen van dit meubel dat de eigenares een superleuke vrouw is, waarmee je nog steeds leuk contact hebt? Laat het ons weten. Voor een nieuwe reportage zijn we op zoek naar vriendinnen die elkaar zijn tegengekomen via Marktplaats. Stuur een mail met foto en je leeftijd naar post@vriendin.audax.nl onder vermelding van ‘Marktplaats vriendinnen’.

Geef je op
Oproep: wij vielen af voor onze bruiloft

23.06.2017 - Voor een mooie foto- en interviewreportage zijn wij op zoek naar een stel dat (veel) is afgevallen voor hun bruiloft. Vind je het leuk om samen met je man te vertellen hoe jullie dit samen is gelukt? Laat het ons dan weten! Mail ons onder vermelding van 'Samen afgevallen voor onze bruiloft' via post@vriendin.audax.nl of vul het formulier in.

Geef je op
Grijp je kans en krijg dieetadvies

19.06.2017 - Wil jij een paar (vakantie)kilo’s kwijt? Dan is dit je kans! Voor een reportage in Vriendin zijn we op zoek naar vrouwen die voor ons een eetdagboek willen bijhouden. Deze wordt doorgespit door een diëtist én een bewegingsexpert om jou persoonlijke tips te geven. Wil jij ook professionele dieethulp? Stuur een mail naar post@vriendin.audax.nl onder vermelden van ‘Eetdagboek’.

Oproep
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 84 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum