×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: van twee gezinnen naar één

18.08.2017 - Jij en je partner hadden allebei al kinderen toen jullie elkaar ontmoetten. Hoe is het om dan samen een gezin te vormen en een huis vol kinderen te hebben? We zijn heel benieuwd! Wil jij dat vertellen en mooi met jullie gezin op de foto? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Samengesteld gezin’.

Oproep
Oproep: recht uit het hart

14.08.2017 - Je kunt nu een vriendin, vriend of familielid bedanken of feliciteren in onze nieuwe online rubriek ‘Recht uit het hart’. Lijkt jou dit leuk? Geef je op!

Geef je op
Oproep: de ware... of toch niet?

08.08.2017 - De prins op het witte paard: steeds dacht je hem te hebben gevonden, maar telkens bleek hij toch niet de ware. Ben jij vier keer getrouwd geweest? Dan zijn we op zoek naar jou! Of je de mannen nu voorgoed hebt afgezworen of nog steeds gelooft in de liefde.

Aanmelden
Oproep: Spirituele gave(n)

07.08.2017 - Voorspellingen doen via tarotkaarten, in contact komen met overleden dierbaren… Voor een portrettenserie zijn we op zoek naar vrouwen die dingen ‘zien’ die anderen niet zien. Ben jij zo iemand en wil je wel in dit artikel?

Aanmelden
Oproep: ik heb een boemerangkind

01.08.2017 - Je kind is uit huis, maar dan... gaat zijn of haar relatie uit en komt je kind weer thuis wonen. Heb jij er zo'n boemerangkind en wil je daarover vertellen? Jullie gaan samen op de foto in de studio. Stuur een foto van jullie en jullie verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Boemerangkind’.

Geef je op!
Oproep: allebei 40+, allebei weer alleen

28.07.2017 - Ben jij onlangs gescheiden en heeft jouw vriendin nog niet zo lang geleden hetzelfde meegemaakt? En kunnen jullie extra steun bij elkaar vinden omdat je in hetzelfde schuitje zit? Wij zoeken twee vriendinnen die hun verhaal willen delen in Vriendin. Herkennen jullie je hierin, vertel dan in het formulier jullie verhaal.

Oproep
Oproep: liever je hond dan je man...

28.07.2017 - Je zegt het niet hardop, maar als je diep in je hart kijkt, voel jij dan meer liefde voor je ­trouwe viervoeter dan voor je man? Omdat je hond je beter ­aanvoelt? Of omdat je voor hem goed bent zoals je bent? Dan willen we je graag (anoniem) interviewen. Mail je verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Mijn hond is mijn grote liefde’ of vul het formulier in.

Oproep
Oproep: alles kwijt op je computer

26.07.2017 - Je computerscherm wordt zwart en je krijgt een melding dat je moet betalen, anders ben je al je bestanden kwijt. Heb jij dit meegemaakt en ben je geld verloren omdat je slachtoffer bent geworden van ransomware? Dan willen we je graag interviewen voor een artikel in Vriendin. Vul onderstaand formulier in en dan nemen we snel contact met je op.

Oproep
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 84 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum