×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Samen met je huisdier in Vriendin

Samen met je huisdier in Vriendin
19.05.2017 -

Natuurlijk ben jij gek op je huisdier, maar wat maakt hem of haar nou zo bijzonder? Vertel het ons en wie weet sta jij binnenkort wel samen met je maatje in Vriendin! Als je wordt uitgekozen krijg je een verwenpakket van Prins (t.w.v. € 45,-).


Vul het formulier in, upload een leuke foto van je huisdier of van jullie samen en vertel over jullie bijzondere band. Als we jullie graag terugzien in ons blad, nemen we contact met jullie op.

 

Samen met je huisdier in Vriendin

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  myra.hidma zo 2 mrt '14 21:48

  Ik heb mn schat opgegeven, ze wordt nog beroemd eerst in de Grazia en nu misschien in de Vriendin
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Diana83 wo 25 feb '15 20:12

  Ik zou graag mijn boef dribbel zien in de vriendin, ook om Marjo te bedanken voor alles! Het is zo een lieve schat
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sneeuwklokje vr 1 jul '16 19:55

  Lijkt me erg leuk als Tessa als voormalig asielhond in vriendin komt te staan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roos.meijers.37 ma 4 jul '16 19:55

  Wij houden van mekaar Luck en ik
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  scar22 ma 12 sep '16 10:31

  Ik vind dat onze hond bibi een voorbeeld is voor dit ras deze honden krijgen vaak negatieve reacties maar als jij een cursus doet zoals jr met elke hond zou moeten doen is er niks aan dd hand dus ik ho d dat ze in de vriendin komt
  Reageer!
Oproep: wij vriendinnen, onze dochters ook!

22.09.2017 - Wij zijn op zoek naar moeders die beste vriendinnen zijn en hun dochters ook. De dochters moeten minimaal 15 zijn en ze moeten wel echt beste vriendinnen zijn, dus niet 'wel oké met elkaar omdat ma & ma het zo goed met elkaar kunnen vinden'. We willen jullie graag met z'n vieren op de foto zetten, eind oktober in Amsterdam. Lijkt het je wat? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp "wij vriendinnen, onze dochters ook!"

Lees verder
Oproep: Wel getrouwd, nooit verliefd geweest

21.09.2017 - Wij zijn op zoek naar een vrouw die in een openhartig (anoniem) interview wil vertellen over haar huwelijk/relatie. Je bent misschien al wel jaren bij elkaar, maar nooit echt verliefd op hem geweest. Heb je spijt van je huwelijk/relatie? Waarom heb je toch voor hem gekozen? Ben je ooit verliefd geweest op een ander? Ben je er weleens onzeker over? Wat ervaar je als je vrouwen ziet die wel smoorverliefd zijn op hun partner? Wil je je verhaal delen? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Wel getrouwd, nooit verliefd geweest’.

Lees verder
Oproep: samen ruim 100 kilo afgevallen voor jullie huwelijk?

19.09.2017 - Hebben jullie samen alles op alles gezet om er op jullie huwelijksdag op jullie best uit te zien? En hield dat in dat jullie samen meer dan 100 kilo zijn afgevallen? Dan zoekt Vriendin jullie voor een interview en een fotoshoot! Hoe hebben jullie het gepresteerd? Hoe hebben jullie elkaar gemotiveerd? En natuurlijk... hoe was de trouwdag? Laat het ons weten via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Samen ruim 100 kilo afgevallen’.

Oproep
Oproep: Zwanger? Ik wist van niets!

15.09.2017 - Kwam jij er pas tijdens de weeën achter dat je zwanger was? Heb je negen maanden lang niets gemerkt en werd je onverwachts moeder? Wij zoeken iemand die haar verhaal wil delen in Vriendin. Heb jij dit meegemaakt? Vertel dan het verhaal in het formulier hieronder. Mailen mag ook via post@vriendin.audax.nl.

Oproep
Oproep: Twitter-huwelijk

31.08.2017 - Heb jij je man/vrouw via Twitter ontmoet? Voor een nieuwe reportage zijn we op zoek naar twitter-huwelijken! Begon jullie relatie via social media en zijn jullie inmiddels (bijna) getrouwd? Laat het ons weten en stuur een mail mét een leuke foto van jullie samen naar post@vriendin.audax.nl onder vermelden van ‘Twitterhuwelijk’. De fotoshoot van deze productie vindt plaats op 23 september in Amsterdam.

Oproep

1

Deel jouw levensverhaal

21.08.2017 - Vriendin is altijd op zoek naar mooie, persoonlijke verhalen. Heb jij ook een persoonlijk verhaal dat je wil delen omdat het belangrijk is, inspireert of herkenning biedt? Mail ons dan jouw levensverhaal. Al 20 jaar is Vriendin hét tijdschrift waarin iedere vrouw haar verhaal kwijt kan. Aarzel niet en neem contact met ons op. Want jouw verhaal mag gehoord worden!

Geef je op
Oproep: een peuter én een puber

19.08.2017 - Hoe is het om thuis een peuter én een puber te hebben? We zoeken een moeder die wil vertellen hoe bijzonder dat is. Laat het ons weten via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Peuter én puber’.

Oproep
Oproep: van twee gezinnen naar één

18.08.2017 - Jij en je partner hadden allebei al kinderen toen jullie elkaar ontmoetten. Hoe is het om dan samen een gezin te vormen en een huis vol kinderen te hebben? We zijn heel benieuwd! Wil jij dat vertellen en mooi met jullie gezin op de foto? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Samengesteld gezin’.

Oproep
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 82 |