×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: hij koos voor een ander

Oproep: hij koos voor een ander
16.06.2017 -

Verlaten door je man voor een andere vrouw… Groter kan het liefdesverdriet niet worden. Maar als je eenmaal door dat verdriet heen bent, kom je er wellicht achter dat je sterker bent dan je dacht. Dat je – ook zonder hem – heel gelukkig kan zijn. Voor een integer verhaal met foto’s, zoeken wij een vrouw die dit zo heeft ervaren. Wil je hieraan meedoen, laat het ons snel weten via post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Sterker dan ik dacht’. Of vul het formulier in.


Foto: iStock

Vertel je verhaal

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Vriendin.nl zoekt online stagiaire

Vanaf januari 2018 zoekt Vriendin een enthousiaste stagiaire die de webredactie van Vriendin.nl wil versterken. Ben jij creatief, dol op schrijven en wil je meer leren over online media? Schrijf ons dan een motivatiebrief!

Lees meer
Oproep: vriendinnen dankzij Vriendin.nl

17.10.2017 - Heb jij iemand op onze website ontmoet (dus via Vriendinschap Gezocht of ons forum) waarmee het nog steeds geweldig klikt? Dan is Vriendin op zoek naar jullie. Mail ons jullie verhaal naar post@vriendin.audax.nl.

Vertel ons jouw verhaal
Oproep: Zo ben ik toch nog een beetje moeder

16.10.2017 - Voor een portretserie zijn we op zoek naar vrouwen (tot 49 jaar) die hun kinderwens en moederschap op een ándere manier invullen dan met een zwangerschap of adoptie. Dat kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld: je werkt op een kinderdagverblijf, organiseert speciale kinderfeestjes, bent oppasouder of zorgt twee dagen in de week voor je voogdijkind. Laat het ons weten en mail naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp 'moederschap' met een portretfoto en je leeftijd.

Lees meer!
Vacature: Stagiaire reportageredactie

12.10.2017 - Voor de Vriendin reportageredactie zijn we vanaf januari 2018 op zoek naar een fulltime stagiaire die de redactie minimaal 3 maanden komt versterken. Schrijf jij graag interviews, houd je het nieuws goed bij en heb je veel affiniteit met persoonlijke verhalen? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Lees meer!

147

Oproep metamorfose

12.10.2017 - Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel iemand voor maandag 30 oktober.

Geef je op!
Oproep: Getrouwd met je buurman

11.10.2017 - Je ging verhuizen en kwam oog in oog te staan met die superleuke buurman! Of kwam hij naast jou wonen en sloeg de vonk over? Voor een mooie serie in Vriendin zijn we op zoek naar vrouwen die trouwden met hun buurman. Is dit jou overkomen of ken jij zo iemand? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, of te mailen naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Getrouwd met je buurman’.

Lees meer!
Oproep: Zwanger? Ik wist van niets!

11.10.2017 - Kwam jij er pas tijdens de weeën achter dat je zwanger was? Heb je negen maanden lang niets gemerkt en werd je onverwachts moeder? Wij zoeken iemand die haar verhaal wil delen in Vriendin. Heb jij dit meegemaakt? Vertel dan het verhaal in het formulier hieronder. Mailen mag ook via post@vriendin.audax.nl.

Oproep
Mijn kerstwens: 'Ik wens mezelf…'

11.10.2017 - Een kindje, een nieuwe liefde, een voorspoedig herstel; wat wens jij voor het nieuwe jaar? Voor een mooie, warme productie voor ons kerstnummer portretteren we vrouwen met een vurige wens. Wil jij jouw verhaal delen met ons? Mail dan je wens naar post@vriendin.audax.nl

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 83 |