×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Dag van de Alleenstaande Ouder: wie zet jij in het zonnetje?

Dag van de Alleenstaande Ouder: wie zet jij in het zonnetje?
14.03.2017 -

Steek een alleenstaande ouder een hart onder de riem of geef een compliment! Op 21 maart is het namelijk de Internationale Dag van de Alleenstaande Ouder. Laat een lief berichtje achter in het formulier of op onze Facebookpagina. Wij zetten deze hardwerkende ouders op 21 maart in het zonnetje.


Vertel in het formulier hieronder wie jij in het zonnetje wil zetten. Dit kan ook via onze Facebookpagina

Stichting Single SuperMom steunt alleenstaande moeders. Vorige week kwam de stichting in actie op Internationale Vrouwendag. Vriendin was erbij. Lees hier terug. 

Foto: iStock

Vertel je verhaal

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Het volgende veld is alleen voor robots. Laat het veld leeg wanneer je een mens bent.

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem wo 15 mrt '17 11:14

    Wil hier even kwijt hoe trots ik ben op Celine... Iedereen heeft een verhaal en een alleenstaande ouder zeer zeker maar na een zeer heftige tijd, is the healing nu in gang gezet; zeker haar zoontje en onze kleinzoon zijn daar debet aan..wij helpen waar onze hulp gevraagd wordt maar zelf bewijst ze iedere dag met liefde en onnoemlijke kracht dat liefde onvoorwaardelijk is...count your blessings...we houden van je
    Reageer!