Placeholder

Oproep: liefdesgeheimen

Vriendin is op zoek naar jouw mooiste, meest ontroerende, heftigste of bijzonderste geheim over de liefde. Bijvoorbeeld: ik ben gelukkig getrouwd, maar kan mijn eerste liefde toch niet vergeten, of: ik ben verliefd op mijn beste vriendin, maar durf het haar niet te zeggen. Of: ik krijg kriebels in mijn buik als ik mijn getrouwde baas zie binnenkomen, of iets heel anders op het gebied van de liefde dat je liever/beter voor jezelf houdt. Wil jij jouw verhaal delen? Stuur Vriendin dan nu een berichtje via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Liefdesgeheim’. Natuurlijk kan dat anoniem en behandelen we alle reacties uiterst zorgvuldig.

Vriendin is op zoek naar jouw mooiste, meest ontroerende, heftigste of bijzonderste geheim over de liefde. Bijvoorbeeld: ik ben gelukkig getrouwd, maar kan mijn eerste liefde toch niet vergeten, of: ik ben verliefd op mijn beste vriendin, maar durf het haar niet te zeggen. Of: ik krijg kriebels in mijn buik als ik mijn getrouwde baas zie binnenkomen, of iets heel anders op het gebied van de liefde dat je liever/beter voor jezelf houdt.
Wil jij jouw verhaal delen? Stuur Vriendin dan nu een berichtje via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Liefdesgeheim’. Natuurlijk kan dat anoniem en behandelen we alle reacties uiterst zorgvuldig.