×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: de vrouw die mijn leven veranderde...

Oproep: de vrouw die mijn leven veranderde...
30.12.2016 -

Een diëtiste die je hielp bij het afvallen, je bazin die je aanspoorde weer een opleiding te gaan volgen, een vriendin die je aan jouw grote liefde koppelde: voor een portrettenserie zijn we op zoek naar mooie verhalen over de vrouw die jouw leven (voorgoed) veranderde. Wil jij ons vertellen welke ‘heldin’ jouw leven een bijzondere wending gaf? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl onder vermelding van ‘Zij veranderde mijn leven’. Als jullie worden uitgekozen voor een interview in Vriendin gaan jullie samen op de foto in de studio.


Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem vr 6 jan '17 14:38

    Heb jullie inmiddels een bericht gestuurd. Wacht nu af of jullie er iets mee doen..
    Reageer!
Deel jouw levensverhaal

21.08.2017 - Vriendin is altijd op zoek naar mooie, persoonlijke verhalen. Heb jij ook een persoonlijk verhaal dat je wil delen omdat het belangrijk is, inspireert of herkenning biedt? Mail ons dan jouw levensverhaal. Al 20 jaar is Vriendin hét tijdschrift waarin iedere vrouw haar verhaal kwijt kan. Aarzel niet en neem contact met ons op. Want jouw verhaal mag gehoord worden!

Geef je op
Oproep: een peuter én een puber

19.08.2017 - Hoe is het om thuis een peuter én een puber te hebben? We zoeken een moeder die wil vertellen hoe bijzonder dat is. Laat het ons weten via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Peuter én puber’.

Oproep
Oproep: van twee gezinnen naar één

18.08.2017 - Jij en je partner hadden allebei al kinderen toen jullie elkaar ontmoetten. Hoe is het om dan samen een gezin te vormen en een huis vol kinderen te hebben? We zijn heel benieuwd! Wil jij dat vertellen en mooi met jullie gezin op de foto? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Samengesteld gezin’.

Oproep
Oproep: recht uit het hart

14.08.2017 - Je kunt nu een vriendin, vriend of familielid bedanken of feliciteren in onze nieuwe online rubriek ‘Recht uit het hart’. Lijkt jou dit leuk? Geef je op!

Geef je op
Oproep: de ware... of toch niet?

08.08.2017 - De prins op het witte paard: steeds dacht je hem te hebben gevonden, maar telkens bleek hij toch niet de ware. Ben jij vier keer getrouwd geweest? Dan zijn we op zoek naar jou! Of je de mannen nu voorgoed hebt afgezworen of nog steeds gelooft in de liefde.

Aanmelden
Oproep: Spirituele gave(n)

07.08.2017 - Voorspellingen doen via tarotkaarten, in contact komen met overleden dierbaren… Voor een portrettenserie zijn we op zoek naar vrouwen die dingen ‘zien’ die anderen niet zien. Ben jij zo iemand en wil je wel in dit artikel?

Aanmelden
Oproep: ik heb een boemerangkind

01.08.2017 - Je kind is uit huis, maar dan... gaat zijn of haar relatie uit en komt je kind weer thuis wonen. Heb jij er zo'n boemerangkind en wil je daarover vertellen? Jullie gaan samen op de foto in de studio. Stuur een foto van jullie en jullie verhaal naar post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Boemerangkind’.

Geef je op!
Oproep: allebei 40+, allebei weer alleen

28.07.2017 - Ben jij onlangs gescheiden en heeft jouw vriendin nog niet zo lang geleden hetzelfde meegemaakt? En kunnen jullie extra steun bij elkaar vinden omdat je in hetzelfde schuitje zit? Wij zoeken twee vriendinnen die hun verhaal willen delen in Vriendin. Herkennen jullie je hierin, vertel dan in het formulier jullie verhaal.

Oproep
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 82 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….