×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Oproep: de vrouw die mijn leven veranderde...

Oproep: de vrouw die mijn leven veranderde...
30.12.2016 -

Een diëtiste die je hielp bij het afvallen, je bazin die je aanspoorde weer een opleiding te gaan volgen, een vriendin die je aan jouw grote liefde koppelde: voor een portrettenserie zijn we op zoek naar mooie verhalen over de vrouw die jouw leven (voorgoed) veranderde. Wil jij ons vertellen welke ‘heldin’ jouw leven een bijzondere wending gaf? Mail dan naar post@vriendin.audax.nl onder vermelding van ‘Zij veranderde mijn leven’. Als jullie worden uitgekozen voor een interview in Vriendin gaan jullie samen op de foto in de studio.


Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem vr 6 jan '17 14:38

    Heb jullie inmiddels een bericht gestuurd. Wacht nu af of jullie er iets mee doen..
    Reageer!
Oproep: het roer ging om

12.12.2017 - Vriendin zoekt veertigplussers die op een kruispunt in hun leven hebben gestaan en besloten: het moet allemaal anders. Bijvoorbeeld vrouwen die van hun hobby, hun werk maakten omdat ze dachten: het is nu of nooit.

Oproep

153

Oproep metamorfose

11.12.2017 - Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel vrouwen die kunnen op dinsdag 10 januari in IJsselstein.

Geef je op!

3

Oproep: Eindelijk: mijn boek!

08.12.2017 - Het is de grote droom van veel mensen: een boek schrijven. Toch komt het er bijna nooit van. Ben jij de uitzondering en kun je trots zeggen: ‘Eindelijk schreef ik een boek’, mail ons dan! Vertel kort welk boek je schreef, wanneer het uitkwam (of uitkomt), hoe je op het idee kwam en hoe het voelde om het in je handen te hebben. Mail naar post@vriendin. audax.nl met als onderwerp ‘Eindelijk: mijn boek’.

Lees meer!
Oproep: Dit mogen mijn kinderen niet weten

07.12.2017 - Wat mogen jouw kinderen absoluut niet weten over jou? Bijvoorbeeld omdat je je ervoor schaamt, of er een slechte indruk mee zou achterlaten. Iedere moeder heeft wel zo’n geheim(pje) voor haar kinderen, toch? Wij zijn nieuwsgierig naar het jouwe. Vertel het (dat mag anoniem) via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Mijn moedergeheim’.

Lees meer
Oproep: Ben jij net moeder?

06.12.2017 - Wat een bijzondere periode in je leven! Wij zoeken prille moeders van verschillende leeftijden: 18, 30, 38, maar ook 43.Wil je vertellen hoe jij het moederschap beleeft? We zetten je mooi op de foto met je baby: een mooie herinnering voor later. Geef je op via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Net moeder’. Het is leuk als je er een foto bij doet!

Lees meer!
Oproep: Leuk in bed

05.12.2017 - Hadden jij en je partner een ingedut seksleven? Hoe heb je dat veranderd en hebben jullie het weer leuk gekregen in bed? Wij (en onze lezeressen!) zijn erg benieuwd naar jullie verhaal. Mail het naar post@ vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Leuk in bed’.

Lees meer!
Oproep: 'Zeg ’ns eerlijk…'

05.12.2017 - Hoe zijn de taken bij jou thuis verdeeld? Vriendin zoekt moeders die hierover willen vertellen. Wie heeft er strakke afspraken over wie, wat, wanneer doet? En wie laat het meer aan het toeval over?

Geef je op
Oproep: mijn huisdier is beroemd op social media

27.11.2017 - Heeft jouw hond, kat of paard meer volgers dan jij? En maak je de grappigste foto’s en video’s? Voor een nieuwe online-rubriek zoekt Vriendin vrouwen die bijvoorbeeld een populair Instagram-account runnen voor hun huisdier.

Geef je op
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 85 |