×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: zijn sterilisatie mislukte

16.02.2017 - “Mijn man was gesteriliseerd…, zei de uroloog. Een paar maanden later was ik zwanger.” Heb jij dit ooit meegemaakt? En wil je je verhaal – anoniem – aan Vriendin vertellen? Mail ons dan op post@vriendin.audax.nl onder vermelding van “Mislukte sterilisatie.”

Oproep
Oproep: welk boek veranderde jouw leven?

16.02.2017 - Is er een boek dat zó veel indruk maakte toen je het las, dat het je leven veranderde? Vertel ons welk boek dat was en waarom het zo veel invloed heeft gehad.

Lezen

139

Oproep metamorfose

14.02.2017 - Heb je zin in een nieuwe look, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken? Wil je graag advies op het gebied van make-up, haar en kleding? Geef je dan op voor de metamorfose. We zoeken momenteel vrouwen voor maandag 6 maart.

Geef je op!

5

Word jij Vriendin’s boekrecensent?

11.02.2017 - Ben jij dol op thrillers en romans? En zou je het leuk vinden om voor Vriendin regelmatig een boek te lezen en daar een kort stukje over te schrijven? Geef je op via het onderstaande formulier en wie weet zie jij jezelf binnenkort terug als boekrecensent in de Deze Week!

Geef je op!
Oproep: hoe heb jij je grote liefde ontmoet?

10.02.2017 - Je kunt op veel manieren je grote liefde ontmoeten. Heb jij een mooi verhaal? Dan komen we heel graag in contact met je. Mail ons jouw verhaal via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Mijn grote liefde’.

Lees verder
Oproep: kan jouw kind niet naar school?

06.02.2017 - In Vriendin willen wij aandacht besteden aan het feit dat er voor zo’n 8000 kinderen in Nederland geen passende plek in het onderwijs is. Zij vallen tussen wal en schip. Graag interviewen wij een moeder van wie de zoon of dochter op dit moment thuis zit, omdat er geen passend onderwijs voor hem of haar te vinden is. Zit jouw kind in deze situatie en zou je hierover willen vertellen? Mail ons snel via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Niet naar school’.

Oproep

1

Oproep: hoe ga jij met tinnitus om?

21.01.2017 - In februari (6-10 februari) is het de Week van het Oorsuizen. Dit jaar is het thema: 'Je bent niet alleen'. Gelukkig zien wij dit ook terug op ons forum, waar lezeressen met elkaar praten over oorsuizen. Hoe ga jij met tinnitus om? We verzamelen tips voor Vriendin.nl!

Oproep
Oproepje: Dankzij mijn hond...

20.01.2017 - Heb jij veel te danken aan jouw hond? Heb je bijvoorbeeld dankzij jouw hond iets overleefd, geniet je dankzij hem weer van het leven of heb je nu minder last van nachtmerries? En vind je het leuk om samen met je hond op de foto te gaan?

Geef je op!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 74 |

Inloggen

of log in via:

Vriendin zoekt jou!
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum