×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: ben jij veel afgevallen voor jouw kinderwens?

23.05.2017 - Voor een mooi en integer interview zijn we op zoek naar een vrouw die meer dan twintig kilo is afgevallen voor haar kinderwens. Hoorde jij van de arts dat je gewicht kwijt moest raken om de kans op een zwangerschap te vergroten? Of wilde je zelf het roer omgooien en op een gezond gewicht de zwangerschap in gaan? Laat het ons weten, want we interviewen je graag!

Geef je op!
Oproep: buurvrouw én je beste vriendin

23.05.2017 - Wonen jullie naast of tegenover elkaar en zijn jullie elkaars beste vriendinnen? En lijkt het jullie leuk om over jullie vriendschap te vertellen? Geef je dan z.s.m. op via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Buurvouwen én vriendinnen’ of vul het formulier in. De fotoshoot vindt plaats in Amsterdam op maandag 29 mei aanstaande.

Geef je op
Oproep: de man van mijn beste vriendin werd verliefd op mij - einde vriendschap

21.05.2017 - Wij zijn op zoek naar een vrouw die haar beste vriendin kwijtraakte doordat haar man verliefd op haar werd. Is dit jou overkomen? Heb je die verliefdheid beantwoord? Hoe kwam je vriendin erachter dat haar man jou wel heel leuk vond? Wat was het gevolg? Mis je haar? Een openhartig verhaal, dat uiteraard wel anoniem verteld mag worden.

Geef je op!

114

Bloemetje voor... jou!

20.05.2017 - Iedere week wordt een lezeres in de Vriendin-rubriek 'Deze week' in het zonnetje gezet. Wil jij ook een paar korte vragen beantwoorden en kans maken op een bos bloemen ter waarde van € 25,-? Geef je dan op. Je kunt natuurlijk ook iemand anders opgeven!

Geef je op!

5

Samen met je huisdier in Vriendin

19.05.2017 - Natuurlijk ben jij gek op je huisdier, maar wat maakt hem of haar nou zo bijzonder? Vertel het ons en wie weet sta jij binnenkort wel samen met je maatje in Vriendin! Als je wordt uitgekozen krijg je een verwenpakket van Prins (t.w.v. € 45,-).

Geef je op
Oproep: toch nog moeder

18.05.2017 - Als je graag moeder wilt worden en dat lukt niet, is dat ontzettend moeilijk. In sommige gevallen is draagmoederschap mogelijk, maar dan moet er wel iemand bereid zijn dat voor je te doen. Kreeg jij een kind, omdat een draagmoeder je hielp? Wij willen jullie daar graag over interviewen.

Geef je op!
Oproep: jong getrouwd, nog steeds gelukkig

18.05.2017 - Was jij nog heel jong toen je met de liefde van je leven trouwde? En ben je nu nog met hem samen? Wij zoeken vier leuke stellen in verschillende leeftijdscategorieën die elkaar op heel jonge leeftijd het ja-woord gaven en daar nog geen seconde spijt van hebben gehad. We willen jullie niet alleen interviewen, maar ook samen op de foto zetten.

Geef je op!

1

Uitdagende stage bij reportageredactie Vriendin

Vanaf augustus 2017 zoekt Vriendin een enthousiaste stagiaire die de reportageredactie voor minimaal 3 maanden wil versterken. Schrijf jij graag interviews, houd je het nieuws goed bij en heb je veel affiniteit met persoonlijke verhalen? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 78 |

Inloggen

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum