×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oproep: hoe ga jij tinnitus om?

21.01.2017 - In februari (6-10 februari) is het de Week van het Oorsuizen. Dit jaar is het thema: 'Je bent niet alleen'. Gelukkig zien wij dit ook terug op ons forum, waar lezeressen met elkaar praten over oorsuizen. Hoe ga jij met tinnitus om? We verzamelen tips voor Vriendin.nl!

Oproep
Oproepje: Dankzij mijn hond...

20.01.2017 - Heb jij veel te danken aan jouw hond? Heb je bijvoorbeeld dankzij jouw hond iets overleefd, geniet je dankzij hem weer van het leven of heb je nu minder last van nachtmerries? En vind je het leuk om samen met je hond op de foto te gaan?

Geef je op!

111

Bloemetje voor... jou!

19.01.2017 - Iedere week wordt een lezeres in de Vriendin-rubriek 'Deze week' in het zonnetje gezet. Wil jij ook een paar korte vragen beantwoorden en kans maken op een bos bloemen ter waarde van € 25,-? Geef je dan op. Je kunt natuurlijk ook iemand anders opgeven!

Geef je op!

1

Oproep: Extreem veel heimwee

18.01.2017 - Heb jij extreem veel last van heimwee? Durf je niet meer op vakantie, omdat je na twee dagen al gestrest en ziek bent? Verzin je steeds allerlei smoesjes om maar niet weg te hoeven? Herken je jezelf hierin, en zou je je verhaal willen vertellen in Vriendin? Mail ons dan op post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Heimwee’.

Lees verder
Oproep: zorgen om de zorg

17.01.2017 - Te weinig tijd, te weinig geld, te weinig aandacht: de ouderenzorg ligt zwaar onder vuur. Voor een interview in Vriendin zijn we op zoek naar iemand die jarenlang in een verpleeg- of verzorgingshuis heeft gewerkt, maar daarmee is gestopt omdat ze zich er – om die reden - niet meer op haar plek voelde. Herken je jezelf hierin, en zou je je ervaringen met onze lezeressen willen delen?

Geef je op
Oproep: Ik koppelde mijn moeder

16.01.2017 - Wilde jij je moeder zo graag gelukkig zien dat je haar hebt gekoppeld?

Geef je op!
Oproep: het gekste dat ik voor de liefde deed...

12.01.2017 - De liefde kan rare dingen die je met je doen... Wat is het gekste dat jij ooit deed in naam van de liefde? en wil je daarover vertellen in Vriendin? Vul dan nu onderstaand formulier in met jouw verhaal en wie weet nemen we binnenkort contact met je op voor een interview (kan eventueel anoniem)!

Lees verder
Oproep: was het nog maar Kerst!

05.01.2017 - Ben jij zo iemand die het jammer vindt dat Kerst alweer voorbij is? Die haar hele huis nog in kerstsfeer heeft? Misschien zelfs een boom in de keuken en versiering op de wc? En maak jij nu alweer plannen voor eind dit jaar? Mail ons dan via post@vriendin.audax.nl, onder vermelding van 'kersthuis'. Ook kun je het formulier invullen. Wie weet schittert jouw huis niet alleen ­volgende Kerst in Vriendin, je maakt ook kans op een spectaculaire kerstgoodiebag!

Geef je op
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 74 |

Inloggen

of log in via:

Vriendin zoekt jou!
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum