×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement
Oproep: Verras je moeder!

28.03.2017 - Wil jij je moeder in het zonnetje zetten voor Moederdag? We willen je graag kort interviewen over jullie speciale band en je moeder een ereplekje in Vriendin geven. Je wint dan ook een complete kaasfondueset van Emmi Fondü (t.w.v. € 75,-), waar jullie samen van kunnen genieten. Laat ons weten waarom je vindt dat jouw moeder dit verdient en je maakt kans op een Emmi Fondü maxiset, 3 smaken fondue, een Fondü All-in-one en een kaartspel. Gezellig!

Geef je op!
Oproep: nieuw gezin

27.03.2017 - Als je je man of zus verliest, is het verdriet intens. Vond jij troost bij de broer van je overleden man en werd dat uiteindelijk een relatie? Of kreeg je een relatie met de man van je overleden zus? Wij zoeken iemand die dit heeft meegemaakt en die nu een nieuw, gelukkig gezin vormt met de broer van haar man, of met haar zwager. Vertel ons jullie verhaal via post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Nieuw gezin’.

Geef je op
Oproep: voorspellende droom gehad?

27.03.2017 - Is het jou overkomen, dat wat jij droomde daadwerkelijk uitkwam? Dan willen wij het verhaal over jouw voorspellende droom graag horen! Mail het ons via post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Droom’.

Lezen
Oproep: ze verbrak zomaar de vriendschap

26.03.2017 - Jullie waren jarenlang elkaars beste vriendinnen, deelden lief en leed met elkaar, gingen misschien wel samen op vakantie. Totdat zij ineens niets meer van zich liet horen. Tot op de dag van vandaag weet jij niet (precies) waarom. En erger nog: je mist je vriendin ontzettend. Herken jij jezelf in deze situatie? Mail jouw verhaal dan (anoniem) naar: post@vriendin.audax.nl met als onderwerp ‘Ze verbrak zomaar onze vriendschap’.

Oproep
Oproep: ups & downs van een leven met Down

25.03.2017 - Vanaf april kan iedere zwangere vrouw die dat wil kiezen voor de NIPT-test, waaruit blijkt of je ongeboren kind Down-syndroom heeft. En waarna eventueel een keuze volgt: het wel of niet houden van de baby. Voor een artikel in Vriendin zoeken wij een moeder van een kindje met Down-syndroom die wil vertellen hoe zij hier tegenaan kijkt. En die eerlijk durft te zijn over de mooie, maar ook minder mooie kanten van het leven met een kindje met Down.

Oproep
Oproep: jong en al een eigen foodblog!

24.03.2017 - Is jouw kind gek op bakken of koken en heeft hij of zij al een eigen foodblog? Dan zoeken we jullie! Voor een portrettenserie over jonge foodbloggers portretteren we kinderen samen met hun moeder in de fotostudio. De kinderen vertellen over hun passie voor de keuken en het ontstaan van hun blog. Heb jij thuis zo’n kookwonder? Mail ons via post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Foodblog’.

Oproep
Oproep: Mijn hobby werd mijn werk

24.03.2017 - Verdien jij nu je geld met je hobby en lijkt het je leuk om daarover te vertellen in Vriendin? Mail dan je verhaal naar Vriendin. Je gaat dan ook mooi op de foto!

Geef je op!

2

Oproep: XTC, een pil met grote gevolgen

23.03.2017 - Je moet er niet aan denken: je kind neemt bij het uitgaan één verkeerde pil en die wordt hem of haar fataal. Heb jij dit meegemaakt bij jouw zoon of dochter? En vind je het belangrijk om andere ouders te waarschuwen voor de gevaren van XTC en andere partydrugs? Mail dan je verhaal naar post@vriendin.audax.nl, met als onderwerp ‘Dit overkwam mijn kind’. Dan nemen we contact met je op voor een artikel in Vriendin.

Oproep
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 76 |

Inloggen

of log in via:

Vriendin zoekt jou!
 
Praat mee

Nieuwsbrief

Laatste reacties

Praat mee op het forum