×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mooi: vreemden geven parkeergeld zodat moeder langer bij zoon in het ziekenhuis kan blijven

Mooi: vreemden geven parkeergeld zodat moeder langer bij zoon in het ziekenhuis kan blijven
24.07.2015 -

Canada – Kaylee Goemans (27) moest met spoed naar het ziekenhuis met haar pasgeboren zoontje Dominic. Ze gooide genoeg geld in de parkeerautomaat om 4 uur te parkeren. Haar zoontje moest langer in het ziekenhuis blijven voor onderzoek, dus moest Kaylee extra geld in de automaat gooien. Ze had geen kleingeld meer en terug gaan naar huis was geen optie; haar zoon had haar nodig. Toen kwam er onverwachts hulp.


In paniek postte ze haar status in een Facebookgroep waar ze lid van was met de vraag of ze een zou boete krijgen of haar auto zelfs weggesleept zou worden als ze de meter niet bijvulde. De reacties waren geweldig. Een vrouw die toevallig in de buurt was, besloot geld in de parkeerautomaat te gooien en 4 andere vrouwen deden hetzelfde. 

Kaylee reageerde blij op de hulp, want zo kon ze toch bij de onderzoeken van haar zoontje Dominic blijven. Moeder en zoon zijn weer thuis, maar ze moeten nog terugkomen voor verder onderzoek. 

Bron: Metro
Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Wat vind jij van deze mooie heldendaad?

  •  
  •  

7Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 24 jul '15 20:27

  Reactie: Goed, omdat..
  Er ook aardige en behulpzame mensen zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MevrouwTrein vr 24 jul '15 20:33

  Reactie: Goed, omdat..
  Er veel aardige en behulpzame mensen op deze wereld zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 za 25 jul '15 12:59

  Reactie: Goed, omdat..
  iedereen kan overkomen. Elkaar helpen in die situaties is nooit verkeerd!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 26 jul '15 16:22

  Reactie: Ik vind het..
  Geweldig, dat er nog mensen zijn,die begaan zijn met de medemens. Maar ik ben nog steeds van mening, dat het belachelijk is , dat je parkeergeld moet betalen bij zorginstellingen!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_691991547601250 zo 26 jul '15 18:46

  Reactie: Ik vind het..
  Geweldig.ik zou willen dat er meer van deze lieve mensen waren.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sarah50 do 30 jul '15 12:16

  Reactie: Ik vind het..
  Ik vind het een hart verwarmend gebaar van de vrouwe
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 14 aug '15 13:30

  Reactie: Goed, omdat..
  het in principe al schandalig is dat er bij een ziekenhuis betaald moet worden voor parkeren , zeker bij de spoedeisende hulp! Heb het zelf meegemaakt met mijn moeder die behandeld die opgenomen werd met een herseninfarct , kreeg ook een bon voor te weinig betalen maar bij de mensen die maar willen verdienen is alle menselijkheid verdwenen! alles draait om de centen dus petje af voor de mensen die deze moeder te hulp schoten !
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |