×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

BN’ers op social media

BN’ers op social media
30.06.2015 -

Vandaag vieren we de internationale Dag van de Social Media. Kijk met ons mee naar de leukste social media berichten van Jochem Myjer, Chantal Janzen en Hans Kazàn!


Jochem Myjer

Zoals vorige week al bekend werd, heeft Jochem Myjer dit jaar de Beste Social Media Award gewonnen. Niet heel verbazend, want Jochem komt net zo grappig uit de hoek op Facebook als tijdens zijn cabaret voorstellingen. Een greep uit zijn beste berichten:

 

Chantal Janzen
Onmisbaar in de lijst met leuke BN’ers: Chantal Janzen. Volg haar om op de hoogte te blijven van alle grappige avonturen achter de schermen en bij haar thuis.

 

Hans Kazàn
Niet alleen zijn goocheltrucs staan in de spotlight: Hans laat ook veel zien van zijn flauwe humor. Woordgrappen in overvloed, met leuke afbeeldingen waar je haast wel om móet lachen!

Bron: debestesocialmedia.nl
Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie