×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Linda keert terug in GTST

Linda keert terug in GTST
03.06.2015 -

Er keert weer een oude bekende terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Al enige tijd is Babette van Veen aanwezig op de set, om binnenkort weer in de soapserie te verschijnen als Linda Dekker.


Linda keert terug naar Meerdijk na een roerende tijd te hebben gehad in Canada. Ze komt niet alleen, maar neemt een nieuw personage met zich mee: haar zoon Rover (gespeeld door Buddy Vedder). Het is niet duidelijk wie de vader is van Linda’s zoon. En wat ze precies in Meerdijk komt doen is nog één groot geheim...

 

Bron: Nu.nl
Foto: RTL Beeldbank

Plaats een reactie

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 3 jun '15 21:50

 • Dit is niet ok!

  CorrieO wo 3 jun '15 21:50

 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 do 4 jun '15 10:09

  Leuk dat ze weer terugkomt, ook al volg ik GTST niet vaak. Volgens mij maakte ze eens een opmerking bij RTL Late Night dat ze graag weer wilde spelen in GTST. Wens haar al het geluk, lijkt me een lieve vrouw.
  Reageer!