×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wat te doen met je V&D-cadeaukaart

Wat te doen met je V&D-cadeaukaart
07.02.2015 -

Dat het slecht gaat met winkelketen V&D weten we inmiddels allemaal, maar wat nou als je een cadeaukaart hebt? Heb je daar nog wel wat aan? En hoe lang nog?


Leuk, zo’n cadeaukaart, maar als een winkel failliet gaat, wat moet je er dan mee? Veel mensen met een V&D-cadeaukaart snellen nu ineens naar de winkel om hun kaart te besteden. Bij de klantenservice wordt gezegd dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken en dat de vestigingen zeker nog open blijven, maar als je kijkt naar voorgangers als Free Record Shop en Neckermann, heb je toch wel enige reden om dit in twijfel te trekken.

Heb jij ook een cadeaukaart? Wij zetten even wat handige weetjes voor je onder elkaar:

 • Je kunt je cadeaukaart niet alleen in de winkels maar ook in de webshop en La Place besteden. Misschien dat La Place wel blijft bestaan en dat je daar je kaart nog lange tijd kunt inwisselen, maar dit is nog niet bekend. Als er uiteindelijk geen plekken meer zijn om je kaart te besteden, is de kans erg klein dat je je geld teruggestort krijgt.
   
 • Heb je iets besteld en gaat de winkel vlak daarna failliet, dan is het niet zeker dat je de producten krijgt. Het kan zijn dat de winkel nog gewoon kan leveren, maar als dit niet zo is en je hebt nog niet betaald, dan kun je je koop annuleren. Als je al wel hebt (aan)betaald en er kan niet worden geleverd, dan meld je je bij de curator. Je sluit dan waarschijnlijk wel aan in een enorme rij.
   
 • Als je iets wil bestellen bij V&D, zorg dan dat je zo min mogelijk aanbetaalt en dit doet met een creditcard of acceptgiro. Als producten dan niet meer leverbaar zijn, kun je de aankoop tenminste annuleren.
Bron: De Telegraaf

Plaats een reactie

Heb jij een V&D-cadeaukaart?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  mandarijntje 1969 za 7 feb '15 17:13

  Reactie: Nee
  Vorige week snel ingeleverd
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 7 feb '15 17:29

  Reactie: Nee
  heb vorig jaar wel zo'n kaart gehad, maar gelukkig al besteed.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  rozemarijn.buikema za 7 feb '15 17:56

  Reactie: Ja
  vandaag nog wat voor gekocht
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  LisanneMarcella za 7 feb '15 22:50

  Reactie: Nee
  had er 1 gekregen als kerstpakket maar die heb ik gelukkig de week erna al besteed in de winkel.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Mira1981 zo 8 feb '15 22:32

  Reactie: Ja
  Heb er gister maar snel iets voor gekocht :-)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MyLittleLady wo 29 apr '15 17:20

  Reactie: Ja
  Toch maar snel gaan kijken! Zonde om 'm te laten vervallen!
  Reageer!

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |