×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe hoger je hak, hoe behulpzamer de mannen

Hoe hoger je hak, hoe behulpzamer de mannen
16.01.2015 -

Heb je ergens hulp bij nodig van een man? Trek dan je hoge hakken maar uit de kast, want daar blijkt het andere geslacht erg gevoelig voor.


Ze zijn niet zo goed voor je voeten, maar ze kunnen wel heel handig zijn; hoge hakken. Uit onderzoek van de Universiteit van Zuid Bretagne in Frankrijk blijkt namelijk dat je als vrouw veel eerder door een man wordt geholpen als je hoge hakken aan hebt dan wanneer je platte schoenen draagt.

In het experiment vroeg een vrouw aan mannen of ze een testje wilden invullen. Ook werd gekeken of mannen een vrouw te hulp schoten als ze een handschoen liet vallen. Wat bleek? Hoe hoger de hak, des te behulpzamer de mannen. Of dit nu door de hoogte van de hak komt of de manier van lopen door die hak, zal vervolgonderzoek moeten uitwijzen. Maar dat hoge vrouwen met hoge hakken een sterk effect hebben op mannen is duidelijk. Als jij binnenkort als vrijgezel op mannenjacht gaat weet je dus wat je uit je kast moet vissen…

Plaats een reactie

Draag jij vaak hoge hakken?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 16 jan '15 17:03

  Reactie: Nee, nooit
  Mijn rug zou het spontaan begeven. Ik vind het wel super mooi en elegant staan maar helaas is mijn lichaam er niet voor gebouwd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Anneke van Dijken za 17 jan '15 13:37

  Reactie: Ja, altijd
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 19 jan '15 14:30

  Reactie: Nee, nooit
  Vroeger altijd maar sinds ik last van mijn rug heb dus nooit meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monarda wo 28 jan '15 20:58

  Reactie: Nee, nooit
  Ik zou denk ik mijn beide enkels breken, of verzwikken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MyLittleLady wo 29 apr '15 17:16

  Reactie: Ja, altijd
  Staat toch eleganter. En als je zoals ik nogal klein bent, dan leveren die hakken toch dat beetje extra waardoor je toch 'gezien' wordt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  happyflower89 vr 29 mei '15 21:36

  Reactie: Ja, altijd
  Da doen ze zeker. Als je iets laat vallen rent wel een of miss wel meerdere mannen naar je toe om je te helpe haha
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |