×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hoe hoger je hak, hoe behulpzamer de mannen

Hoe hoger je hak, hoe behulpzamer de mannen
16.01.2015 -

Heb je ergens hulp bij nodig van een man? Trek dan je hoge hakken maar uit de kast, want daar blijkt het andere geslacht erg gevoelig voor.


Ze zijn niet zo goed voor je voeten, maar ze kunnen wel heel handig zijn; hoge hakken. Uit onderzoek van de Universiteit van Zuid Bretagne in Frankrijk blijkt namelijk dat je als vrouw veel eerder door een man wordt geholpen als je hoge hakken aan hebt dan wanneer je platte schoenen draagt.

In het experiment vroeg een vrouw aan mannen of ze een testje wilden invullen. Ook werd gekeken of mannen een vrouw te hulp schoten als ze een handschoen liet vallen. Wat bleek? Hoe hoger de hak, des te behulpzamer de mannen. Of dit nu door de hoogte van de hak komt of de manier van lopen door die hak, zal vervolgonderzoek moeten uitwijzen. Maar dat hoge vrouwen met hoge hakken een sterk effect hebben op mannen is duidelijk. Als jij binnenkort als vrijgezel op mannenjacht gaat weet je dus wat je uit je kast moet vissen…

Plaats een reactie

Draag jij vaak hoge hakken?

  •  
  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy vr 16 jan '15 17:03

  Reactie: Nee, nooit
  Mijn rug zou het spontaan begeven. Ik vind het wel super mooi en elegant staan maar helaas is mijn lichaam er niet voor gebouwd
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Anneke van Dijken za 17 jan '15 13:37

  Reactie: Ja, altijd
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 19 jan '15 14:30

  Reactie: Nee, nooit
  Vroeger altijd maar sinds ik last van mijn rug heb dus nooit meer.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  monarda wo 28 jan '15 20:58

  Reactie: Nee, nooit
  Ik zou denk ik mijn beide enkels breken, of verzwikken.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MyLittleLady wo 29 apr '15 17:16

  Reactie: Ja, altijd
  Staat toch eleganter. En als je zoals ik nogal klein bent, dan leveren die hakken toch dat beetje extra waardoor je toch 'gezien' wordt.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  happyflower89 vr 29 mei '15 21:36

  Reactie: Ja, altijd
  Da doen ze zeker. Als je iets laat vallen rent wel een of miss wel meerdere mannen naar je toe om je te helpe haha
  Reageer!