×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lingo stopt na 25 jaar

Lingo stopt na 25 jaar
02.10.2014 -

Slecht nieuws voor alle Lingofans: na 25 jaar stopt het televisieprogramma. Vanavond zal de laatste aflevering te zien zijn op Nederland 2.


Sinds 1989 is het taalspelletje Lingo te zien op Nederland 1. Het werd toen gepresenteerd door Robert ten Brink. Verder hebben François Boulangé en Nance het gepresenteerd. Sinds 2005 is Lucille Werner het vaste gezicht. 
 
Er wordt geen groot afscheid genomen tijdens de laatste aflevering. Er zijn namelijk nog plannen om een speciale zomereditie te maken. Er is dus een kans dat Lingo in de zomer wel weer te zien is.
 
Om te zien hoe het allemaal begon, hebben wij een oude aflevering uit 1990 opgezocht. Kijk snel hoe het decor en Robert ten Brink er toen uitzag: 
 
Bron: Youtube.com/nu.nl
Foto: Youtube.com

Plaats een reactie

Keek jij naar Lingo?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie