×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Met z’n allen naar een schonere wereld

Met z’n allen naar een schonere wereld
15.09.2014 -

Op 19 september is het Keep It Clean Day. Dus: zie je zwerfafval liggen? Ruim het op!


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als iedereen vandaag het afval opruimt dat ze tegenkomt, dan zijn we heel goed bezig met z’n allen. Tijdens voorgaande edities van Keep It Clean Day deden al verschillende regio’s in Nederland mee en het is natuurlijk heel mooi als het er dit jaar alleen maar meer worden.

Keep It Clean Day is onderdeel van de mondiale World Clean Up – Let’s Do It! Over de hele wereld zijn er landen die de bewoners oproepen samen het land op te ruimen. Met bedrijven, organisaties en op scholen kan een bijdrage worden geleverd aan een schonere wereld. Want zeg nou zelf: dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Doe jij mee? Om meer verbondenheid te creëren vindt de organisatie het erg leuk als je ze even mailt. Het e-amiladres vind je op keepitcleanday.nl Hier vind je ook meer informatie over Keep It Clean Day en de regels.

Foto: www.keepitcleanday.com

Plaats een reactie

Doe jij mee?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 15 sep '14 18:29

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 ma 15 sep '14 23:45

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
  Ik ga geen troep van anderen opruimen. Als iedereen zijn/haar eigen rommel zou opruimen dan zou het er een heel stuk beter uitzien.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blondie123 di 16 sep '14 10:13

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
  laat iedereen zijn eigen troep maar opruimen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hetty.bakhuys vr 19 sep '14 00:19

  Reactie: Ja, als ik zwerfafval tegenkom zeker
  Ik kom in mijn voortuin elke dag zwerfafval tegen... het stikt ook van de kinderen, die denken er nog niet altijd aan. "mijn"jongeren ook niet trouwens, en een goed voorbeeld doet volgen.
  Reageer!