×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Met z’n allen naar een schonere wereld

Met z’n allen naar een schonere wereld
15.09.2014 -

Op 19 september is het Keep It Clean Day. Dus: zie je zwerfafval liggen? Ruim het op!


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als iedereen vandaag het afval opruimt dat ze tegenkomt, dan zijn we heel goed bezig met z’n allen. Tijdens voorgaande edities van Keep It Clean Day deden al verschillende regio’s in Nederland mee en het is natuurlijk heel mooi als het er dit jaar alleen maar meer worden.

Keep It Clean Day is onderdeel van de mondiale World Clean Up – Let’s Do It! Over de hele wereld zijn er landen die de bewoners oproepen samen het land op te ruimen. Met bedrijven, organisaties en op scholen kan een bijdrage worden geleverd aan een schonere wereld. Want zeg nou zelf: dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Doe jij mee? Om meer verbondenheid te creëren vindt de organisatie het erg leuk als je ze even mailt. Het e-amiladres vind je op keepitcleanday.nl Hier vind je ook meer informatie over Keep It Clean Day en de regels.

Foto: www.keepitcleanday.com

Plaats een reactie

Doe jij mee?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 15 sep '14 18:29

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 ma 15 sep '14 23:45

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
  Ik ga geen troep van anderen opruimen. Als iedereen zijn/haar eigen rommel zou opruimen dan zou het er een heel stuk beter uitzien.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blondie123 di 16 sep '14 10:13

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
  laat iedereen zijn eigen troep maar opruimen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hetty.bakhuys vr 19 sep '14 00:19

  Reactie: Ja, als ik zwerfafval tegenkom zeker
  Ik kom in mijn voortuin elke dag zwerfafval tegen... het stikt ook van de kinderen, die denken er nog niet altijd aan. "mijn"jongeren ook niet trouwens, en een goed voorbeeld doet volgen.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |