×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Met z’n allen naar een schonere wereld

Met z’n allen naar een schonere wereld
15.09.2014 -

Op 19 september is het Keep It Clean Day. Dus: zie je zwerfafval liggen? Ruim het op!


Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Als iedereen vandaag het afval opruimt dat ze tegenkomt, dan zijn we heel goed bezig met z’n allen. Tijdens voorgaande edities van Keep It Clean Day deden al verschillende regio’s in Nederland mee en het is natuurlijk heel mooi als het er dit jaar alleen maar meer worden.

Keep It Clean Day is onderdeel van de mondiale World Clean Up – Let’s Do It! Over de hele wereld zijn er landen die de bewoners oproepen samen het land op te ruimen. Met bedrijven, organisaties en op scholen kan een bijdrage worden geleverd aan een schonere wereld. Want zeg nou zelf: dat willen we uiteindelijk toch allemaal?

Doe jij mee? Om meer verbondenheid te creëren vindt de organisatie het erg leuk als je ze even mailt. Het e-amiladres vind je op keepitcleanday.nl Hier vind je ook meer informatie over Keep It Clean Day en de regels.

Foto: www.keepitcleanday.com

Plaats een reactie

Doe jij mee?

  •  
  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 15 sep '14 18:29

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
 • Dit is niet ok!

  San-dra1971 ma 15 sep '14 23:45

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
  Ik ga geen troep van anderen opruimen. Als iedereen zijn/haar eigen rommel zou opruimen dan zou het er een heel stuk beter uitzien.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blondie123 di 16 sep '14 10:13

  Reactie: Nee, ik ruim al genoeg op
  laat iedereen zijn eigen troep maar opruimen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hetty.bakhuys vr 19 sep '14 00:19

  Reactie: Ja, als ik zwerfafval tegenkom zeker
  Ik kom in mijn voortuin elke dag zwerfafval tegen... het stikt ook van de kinderen, die denken er nog niet altijd aan. "mijn"jongeren ook niet trouwens, en een goed voorbeeld doet volgen.
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |