×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fatkini is een hit geworden

Fatkini is een hit geworden
17.08.2014 -

Plus-size model Gabi Gregg startte een trend die massaal werd opgepikt: Vrouwen met rondingen die een bikinifoto van zichzelf plaatsen.


Veel mensen zijn niet (helemaal) tevreden met hun lichaam. Gabi Gregg, een Amerikaans plus-size model, schaamt zich niet voor haar goedgevormde lijf. In tegendeel, 2 jaar geleden bedacht ze de term ‘fatkini’. Ze gebruikte de term wanneer ze een foto van zichzelf in bikini publiceerde. Rondingen moet je koesteren, vindt ze, en vele mensen zijn het met haar eens. Voloptueuze vrouwen hebben deze zomer de trend omarmd en plaatsen hun ‘fatkini’ foto op de sociale media.

Ben jij blij met je lichaam? In Vriendin 33 vertelde Debbie dat je haar nooit in badpak zou zien. Lees het verhaal van Debbie en praat mee op het forum.

Bron: Vrouwen.nl
Foto: Instagram

Plaats een reactie

Ben jij blij met je lichaam?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 17 aug '14 17:21

  Reactie: Ja
  Blij is een groot woord maar ik ben tevreden. Toch haal ik het niet in mijn hoofd om een foto van mezelf in bikini of badpak te maken. Ik hou er niet eens van om selfie's te maken...Mensen mensen, waar ligt de grens? Straks allemaal in ons blootje op social media? Nudie's?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO ma 18 aug '14 18:01

  Reactie: Nee