×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fatkini is een hit geworden

Fatkini is een hit geworden
17.08.2014 -

Plus-size model Gabi Gregg startte een trend die massaal werd opgepikt: Vrouwen met rondingen die een bikinifoto van zichzelf plaatsen.


Veel mensen zijn niet (helemaal) tevreden met hun lichaam. Gabi Gregg, een Amerikaans plus-size model, schaamt zich niet voor haar goedgevormde lijf. In tegendeel, 2 jaar geleden bedacht ze de term ‘fatkini’. Ze gebruikte de term wanneer ze een foto van zichzelf in bikini publiceerde. Rondingen moet je koesteren, vindt ze, en vele mensen zijn het met haar eens. Voloptueuze vrouwen hebben deze zomer de trend omarmd en plaatsen hun ‘fatkini’ foto op de sociale media.

Ben jij blij met je lichaam? In Vriendin 33 vertelde Debbie dat je haar nooit in badpak zou zien. Lees het verhaal van Debbie en praat mee op het forum.

Bron: Vrouwen.nl
Foto: Instagram

Plaats een reactie

Ben jij blij met je lichaam?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy zo 17 aug '14 17:21

  Reactie: Ja
  Blij is een groot woord maar ik ben tevreden. Toch haal ik het niet in mijn hoofd om een foto van mezelf in bikini of badpak te maken. Ik hou er niet eens van om selfie's te maken...Mensen mensen, waar ligt de grens? Straks allemaal in ons blootje op social media? Nudie's?
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  CorrieO ma 18 aug '14 18:01

  Reactie: Nee
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |