×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?
04.08.2014 -

Is jouw man jonger dan 39? Geniet er dan nog maar even van, want volgens Brits onderzoek ga je hem na die leeftijd een stuk minder aantrekkelijk vinden.


Aan het onderzoek deden 1000 mensen mee. Ruim de helft was van mening dat mannen niet meer seksueel aantrekkelijk zijn als ze tegen de 40 lopen. Vooral jongere vrouwen zien die mannen als een vaderfiguur. Mannen van 39 jaar en ouder hebben dan ook heel weinig sjans in het uitgaansleven. Dit kan alleen ook komen doordat 62% van de ondervraagden denkt dat mannen van tegen de 40 al lang een relatie hebben en daardoor niet meer op ze afstappen.

Maar hoe komt het volgens dit onderzoek nou dat die leeftijd voor mannen zo’n omslagpunt betekent? Bijna 40% van de ondervraagden noemt grijs wordend haar een oorzaak. Erg opvallend, want er wordt juist ook vaak gezegd dat mannen aantrekkelijk worden met grijs haar. Andere punten die worden genoemd zijn slechte tanden, een dubbele kin en dunner wordend haar.

Wat vind jij: Worden mannen minder aantrekkelijk na hun 39ste? Vriendin is erg benieuwd, dus laat het weten via de poll.

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Vind jij dat mannen minder aantrekkelijk worden na hun 39ste?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  emmertje1984 ma 4 aug '14 16:46

  Reactie: Nee
  Wat een onzin zeg! ben getrouwd met mijn man toen hij 40 was en hij blijft knap hoor
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mama.anous ma 4 aug '14 17:06

  Reactie: Nee
  Echt niet. En vooral de Engelse mannen. Kijk maar naar Sean Connery, Gerard Butler en Toby Stephens. En dat zijn maar een paar mannen die Hoe ouder ze worden hoe knapper ze worden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 4 aug '14 17:38

  Reactie: Nee
  Absoluut niet. Ze worden naar mate ze ouder worden aantrekkelijker
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 05:47

  Reactie: Nee
  Hun babyface verdwijnt en ze worden alleen maar mooier.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 sep '14 18:54

  Reactie: Ja
  Ja, zeker als ze kaal worden. Grijs vind i9k minder erg.
  Reageer!