×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?
04.08.2014 -

Is jouw man jonger dan 39? Geniet er dan nog maar even van, want volgens Brits onderzoek ga je hem na die leeftijd een stuk minder aantrekkelijk vinden.


Aan het onderzoek deden 1000 mensen mee. Ruim de helft was van mening dat mannen niet meer seksueel aantrekkelijk zijn als ze tegen de 40 lopen. Vooral jongere vrouwen zien die mannen als een vaderfiguur. Mannen van 39 jaar en ouder hebben dan ook heel weinig sjans in het uitgaansleven. Dit kan alleen ook komen doordat 62% van de ondervraagden denkt dat mannen van tegen de 40 al lang een relatie hebben en daardoor niet meer op ze afstappen.

Maar hoe komt het volgens dit onderzoek nou dat die leeftijd voor mannen zo’n omslagpunt betekent? Bijna 40% van de ondervraagden noemt grijs wordend haar een oorzaak. Erg opvallend, want er wordt juist ook vaak gezegd dat mannen aantrekkelijk worden met grijs haar. Andere punten die worden genoemd zijn slechte tanden, een dubbele kin en dunner wordend haar.

Wat vind jij: Worden mannen minder aantrekkelijk na hun 39ste? Vriendin is erg benieuwd, dus laat het weten via de poll.

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Vind jij dat mannen minder aantrekkelijk worden na hun 39ste?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  emmertje1984 ma 4 aug '14 16:46

  Reactie: Nee
  Wat een onzin zeg! ben getrouwd met mijn man toen hij 40 was en hij blijft knap hoor
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mama.anous ma 4 aug '14 17:06

  Reactie: Nee
  Echt niet. En vooral de Engelse mannen. Kijk maar naar Sean Connery, Gerard Butler en Toby Stephens. En dat zijn maar een paar mannen die Hoe ouder ze worden hoe knapper ze worden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 4 aug '14 17:38

  Reactie: Nee
  Absoluut niet. Ze worden naar mate ze ouder worden aantrekkelijker
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 05:47

  Reactie: Nee
  Hun babyface verdwijnt en ze worden alleen maar mooier.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 sep '14 18:54

  Reactie: Ja
  Ja, zeker als ze kaal worden. Grijs vind i9k minder erg.
  Reageer!

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |