×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?
04.08.2014 -

Is jouw man jonger dan 39? Geniet er dan nog maar even van, want volgens Brits onderzoek ga je hem na die leeftijd een stuk minder aantrekkelijk vinden.


Aan het onderzoek deden 1000 mensen mee. Ruim de helft was van mening dat mannen niet meer seksueel aantrekkelijk zijn als ze tegen de 40 lopen. Vooral jongere vrouwen zien die mannen als een vaderfiguur. Mannen van 39 jaar en ouder hebben dan ook heel weinig sjans in het uitgaansleven. Dit kan alleen ook komen doordat 62% van de ondervraagden denkt dat mannen van tegen de 40 al lang een relatie hebben en daardoor niet meer op ze afstappen.

Maar hoe komt het volgens dit onderzoek nou dat die leeftijd voor mannen zo’n omslagpunt betekent? Bijna 40% van de ondervraagden noemt grijs wordend haar een oorzaak. Erg opvallend, want er wordt juist ook vaak gezegd dat mannen aantrekkelijk worden met grijs haar. Andere punten die worden genoemd zijn slechte tanden, een dubbele kin en dunner wordend haar.

Wat vind jij: Worden mannen minder aantrekkelijk na hun 39ste? Vriendin is erg benieuwd, dus laat het weten via de poll.

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Vind jij dat mannen minder aantrekkelijk worden na hun 39ste?

  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  emmertje1984 ma 4 aug '14 16:46

  Reactie: Nee
  Wat een onzin zeg! ben getrouwd met mijn man toen hij 40 was en hij blijft knap hoor
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mama.anous ma 4 aug '14 17:06

  Reactie: Nee
  Echt niet. En vooral de Engelse mannen. Kijk maar naar Sean Connery, Gerard Butler en Toby Stephens. En dat zijn maar een paar mannen die Hoe ouder ze worden hoe knapper ze worden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 4 aug '14 17:38

  Reactie: Nee
  Absoluut niet. Ze worden naar mate ze ouder worden aantrekkelijker
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 6 aug '14 05:47

  Reactie: Nee
  Hun babyface verdwijnt en ze worden alleen maar mooier.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 sep '14 18:54

  Reactie: Ja
  Ja, zeker als ze kaal worden. Grijs vind i9k minder erg.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |