×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lichaamshaar: mannelijk of niet?

Lichaamshaar: mannelijk of niet?
17.07.2014 -

Lichaamshaar bij mannen, aantrekkelijk of niet? 40% van de mannen is er in ieder geval niet erg van gecharmeerd, want zij scheren het haar weg bij hun kruis.


Mannen zijn zich de afgelopen jaren steeds meer gaan ontharen, zo blijkt uit onderzoek van een fabrikant van scheermesjes onder ruim 1000 mannen. Niet alleen het haar bij het kruis wordt geschoren, 24% scheert zijn oksels en 15% gaat voor een gladde borst.

De mannen geven in het onderzoek aan dat hygiëne en een mooier aanzicht de belangrijkste redenen zijn om hun schaamhaar te scheren. Niet alle mannen houden zich hier mee bezig. 25% vindt het zelfs een taboe om te scheren, lichaamshaar hoort bij een man. Veel vrouwen denk hier niet zo over. 52% vindt een man met veel lichaamshaar niet aantrekkelijk. Een kwart van de vrouwen heeft zelfs wel eens aan een man gevraagd om zijn lichaamshaar te scheren.

Wat vind jij: hoort lichaamshaar bij een man of mogen ze het van jou scheren? Vriendin is erg benieuwd! Laat het weten via de poll.

Bron: Gezondsheidsnet.nl

Plaats een reactie

Vind jij lichaamshaar bij een man aantrekkelijk of moet hij zich scheren?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 17 jul '14 14:16

  Reactie: Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren
  Borsthaar, haren op zijn benen, armen, oksels, allemaal prima. Lekker mannelijk, maar de rug tot bovenaan de nek en schaamhaar vind ik wat minder. Voor de rest vind ik het gewoon bij een man passen. Lekker kroelen in het haar, hmm heerlijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. vr 18 jul '14 08:44

  Reactie: Hij moet overal lekker glad zijn
  plukken oksel haar snap niet dat veel mannen dat niet verwijderen JAKKES
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mayke.stokman.reinders za 19 jul '14 19:48

  Reactie: Hij moet overal lekker glad zijn
  Ik vind het onhygiënisch
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gonda.devisser do 7 aug '14 13:51

  Reactie: Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren
  ik vind een man zonder bost haar geen man een baard hoef niet maar mag wel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blondie123 di 2 sep '14 19:23

  Reactie: Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren
  Graag scheren in de schaamstreek en onder zijn oksels maar nog belangrijker vind ik het gezicht. Niks zo erg als een baardaap of stoppeltjes.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |