×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lichaamshaar: mannelijk of niet?

Lichaamshaar: mannelijk of niet?
17.07.2014 -

Lichaamshaar bij mannen, aantrekkelijk of niet? 40% van de mannen is er in ieder geval niet erg van gecharmeerd, want zij scheren het haar weg bij hun kruis.


Mannen zijn zich de afgelopen jaren steeds meer gaan ontharen, zo blijkt uit onderzoek van een fabrikant van scheermesjes onder ruim 1000 mannen. Niet alleen het haar bij het kruis wordt geschoren, 24% scheert zijn oksels en 15% gaat voor een gladde borst.

De mannen geven in het onderzoek aan dat hygiëne en een mooier aanzicht de belangrijkste redenen zijn om hun schaamhaar te scheren. Niet alle mannen houden zich hier mee bezig. 25% vindt het zelfs een taboe om te scheren, lichaamshaar hoort bij een man. Veel vrouwen denk hier niet zo over. 52% vindt een man met veel lichaamshaar niet aantrekkelijk. Een kwart van de vrouwen heeft zelfs wel eens aan een man gevraagd om zijn lichaamshaar te scheren.

Wat vind jij: hoort lichaamshaar bij een man of mogen ze het van jou scheren? Vriendin is erg benieuwd! Laat het weten via de poll.

Bron: Gezondsheidsnet.nl

Plaats een reactie

Vind jij lichaamshaar bij een man aantrekkelijk of moet hij zich scheren?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 17 jul '14 14:16

  Reactie: Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren
  Borsthaar, haren op zijn benen, armen, oksels, allemaal prima. Lekker mannelijk, maar de rug tot bovenaan de nek en schaamhaar vind ik wat minder. Voor de rest vind ik het gewoon bij een man passen. Lekker kroelen in het haar, hmm heerlijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  leuq vr 18 jul '14 08:44

  Reactie: Hij moet overal lekker glad zijn
  plukken oksel haar snap niet dat veel mannen dat niet verwijderen JAKKES
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mayke.stokman.reinders za 19 jul '14 19:48

  Reactie: Hij moet overal lekker glad zijn
  Ik vind het onhygiënisch
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  gonda.devisser do 7 aug '14 13:51

  Reactie: Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren
  ik vind een man zonder bost haar geen man een baard hoef niet maar mag wel
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  blondie123 di 2 sep '14 19:23

  Reactie: Ik vind het aantrekkelijk, maar op sommige plekken moet hij zich scheren
  Graag scheren in de schaamstreek en onder zijn oksels maar nog belangrijker vind ik het gezicht. Niks zo erg als een baardaap of stoppeltjes.
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |