×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Man met breed gezicht populair bij vrouwen

Man met breed gezicht populair bij vrouwen
10.02.2014 -

Heeft jouw man of vriend een breed gezicht? Niet zo vreemd, want mannen met een breed gezicht vallen vaak goed in de smaak bij vrouwen.


Uit een onderzoek is gebleken dat wanneer een vrouw uitgaat met een man die een breed gezicht heeft, ze vaak nog wel een vervolgafspraakje wil maken. Hoe dat komt? Vrouwen vinden mannen met een breed gezicht aantrekkelijker, het straalt dominantie uit.

Wetenschappers observeerden gesprekken tijdens een speeddate-evenement. Hier deden zo’n 150 mannen en vrouwen aan mee. Wat bleek? Na de gesprekken vonden de vrouwen de mannen met een breed gezicht aantrekkelijker dan andere mannen. Ook vonden de vrouwen die mannen een betere kandidaat voor een korte relatie. En zagen daarom een vervolgafspraakje wel zitten. Waarom vrouwen deze mannen niet uitkozen voor een lange relatie? Mannen met een breed gezicht stralen niet alleen dominatie, maar ook agressie uit. Een lange relatie zullen vrouwen dus niet snel met zulke mannen aangaan.

Niet alleen vrouwen weten welke man geschikt is voor een korte relatie, ook mannen weten precies bij welke vrouwen ze moeten zijn. Uit een Brits onderzoek blijkt dat mannen voor een flirt of korte relatie liever vrouwen met zachte, vrouwelijke gezichtskenmerken uitkiezen. Vrouwen met meer mannelijke kenmerken in hun gezicht hebben kans op een lange, serieuze relatie. Zij worden eerder gezien als een geschikte echtgenote.

 Bron: NU.nl

Plaats een reactie

Ga jij alleen af op het uiterlijk om een vervolgafspraak te maken?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 10 feb '14 17:19

  Reactie: Nee het uiterlijk doet er voor mij niet toe
  Al is het wel het eerste wat je opvalt natuurlijk maar daarna gaat het karakter tellen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 6 apr '14 09:08

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Natuurlijk doet uiterlijk ertoe. Dat wil niet zeggen dat hij knap moet zijn maar wel aantrekkelijk voor mij. Stel dat hij een vies/slecht gebit heeft, dan bedank ik toch voor de eer hoor. Dat is wel afknappen op uiterlijk in mijn optiek.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |