×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Man met breed gezicht populair bij vrouwen

Man met breed gezicht populair bij vrouwen
10.02.2014 -

Heeft jouw man of vriend een breed gezicht? Niet zo vreemd, want mannen met een breed gezicht vallen vaak goed in de smaak bij vrouwen.


Uit een onderzoek is gebleken dat wanneer een vrouw uitgaat met een man die een breed gezicht heeft, ze vaak nog wel een vervolgafspraakje wil maken. Hoe dat komt? Vrouwen vinden mannen met een breed gezicht aantrekkelijker, het straalt dominantie uit.

Wetenschappers observeerden gesprekken tijdens een speeddate-evenement. Hier deden zo’n 150 mannen en vrouwen aan mee. Wat bleek? Na de gesprekken vonden de vrouwen de mannen met een breed gezicht aantrekkelijker dan andere mannen. Ook vonden de vrouwen die mannen een betere kandidaat voor een korte relatie. En zagen daarom een vervolgafspraakje wel zitten. Waarom vrouwen deze mannen niet uitkozen voor een lange relatie? Mannen met een breed gezicht stralen niet alleen dominatie, maar ook agressie uit. Een lange relatie zullen vrouwen dus niet snel met zulke mannen aangaan.

Niet alleen vrouwen weten welke man geschikt is voor een korte relatie, ook mannen weten precies bij welke vrouwen ze moeten zijn. Uit een Brits onderzoek blijkt dat mannen voor een flirt of korte relatie liever vrouwen met zachte, vrouwelijke gezichtskenmerken uitkiezen. Vrouwen met meer mannelijke kenmerken in hun gezicht hebben kans op een lange, serieuze relatie. Zij worden eerder gezien als een geschikte echtgenote.

 Bron: NU.nl

Plaats een reactie

Ga jij alleen af op het uiterlijk om een vervolgafspraak te maken?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 10 feb '14 17:19

  Reactie: Nee het uiterlijk doet er voor mij niet toe
  Al is het wel het eerste wat je opvalt natuurlijk maar daarna gaat het karakter tellen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 6 apr '14 09:08

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Natuurlijk doet uiterlijk ertoe. Dat wil niet zeggen dat hij knap moet zijn maar wel aantrekkelijk voor mij. Stel dat hij een vies/slecht gebit heeft, dan bedank ik toch voor de eer hoor. Dat is wel afknappen op uiterlijk in mijn optiek.
  Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!