×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Man met breed gezicht populair bij vrouwen

Man met breed gezicht populair bij vrouwen
10.02.2014 -

Heeft jouw man of vriend een breed gezicht? Niet zo vreemd, want mannen met een breed gezicht vallen vaak goed in de smaak bij vrouwen.


Uit een onderzoek is gebleken dat wanneer een vrouw uitgaat met een man die een breed gezicht heeft, ze vaak nog wel een vervolgafspraakje wil maken. Hoe dat komt? Vrouwen vinden mannen met een breed gezicht aantrekkelijker, het straalt dominantie uit.

Wetenschappers observeerden gesprekken tijdens een speeddate-evenement. Hier deden zo’n 150 mannen en vrouwen aan mee. Wat bleek? Na de gesprekken vonden de vrouwen de mannen met een breed gezicht aantrekkelijker dan andere mannen. Ook vonden de vrouwen die mannen een betere kandidaat voor een korte relatie. En zagen daarom een vervolgafspraakje wel zitten. Waarom vrouwen deze mannen niet uitkozen voor een lange relatie? Mannen met een breed gezicht stralen niet alleen dominatie, maar ook agressie uit. Een lange relatie zullen vrouwen dus niet snel met zulke mannen aangaan.

Niet alleen vrouwen weten welke man geschikt is voor een korte relatie, ook mannen weten precies bij welke vrouwen ze moeten zijn. Uit een Brits onderzoek blijkt dat mannen voor een flirt of korte relatie liever vrouwen met zachte, vrouwelijke gezichtskenmerken uitkiezen. Vrouwen met meer mannelijke kenmerken in hun gezicht hebben kans op een lange, serieuze relatie. Zij worden eerder gezien als een geschikte echtgenote.

 Bron: NU.nl

Plaats een reactie

Ga jij alleen af op het uiterlijk om een vervolgafspraak te maken?

  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 10 feb '14 17:19

  Reactie: Nee het uiterlijk doet er voor mij niet toe
  Al is het wel het eerste wat je opvalt natuurlijk maar daarna gaat het karakter tellen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 6 apr '14 09:08

  Reactie: Ja, zeker weten!
  Natuurlijk doet uiterlijk ertoe. Dat wil niet zeggen dat hij knap moet zijn maar wel aantrekkelijk voor mij. Stel dat hij een vies/slecht gebit heeft, dan bedank ik toch voor de eer hoor. Dat is wel afknappen op uiterlijk in mijn optiek.
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |