×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mannen toch niet zo mannelijk?

Mannen toch niet zo mannelijk?
30.01.2014 -

Als jij denkt dat vrouwen de enigen zijn die dagcrème gebruiken en bijna niet naar sport kijken, heb je het mis…


Meer dan de helft van de mannen gebruikt dagcrème en 29% kijkt nooit naar sport op tv, is gebleken uit een onderzoek. Het Amerikaanse tijdschrift Esquire onderzocht wat een ‘normale’ man doet en vroeg 1.000 lezers naar hun gewoonten. Wat bleek? Mannen zijn gevoeliger dan wordt gedacht. Zo heeft 37% afgelopen maand nog gehuild.

Dat de heren maar wat graag een stripclub induiken, blijkt ook niet helemaal waar: 37% vindt het niet eens leuk. Daarnaast zijn mannen op het gebied van drank ook best braaf. De helft drinkt nooit meer dan 2 alcoholische drankjes en 34% doet dat slechts 1 of 2 keer per week.

Mannen zijn niet ijdel, ondanks dat 56% een dagcrème gebruikt. Slechts een kwart heeft ooit een pedicure gehad en maar 4% heeft wel eens een spray tan gedaan. Ook heeft de helft een hekel aan talentenshows op tv en het overgrote deel koopt liever een auto dan kleding. Gelukkig maar, dan blijven de mannen tenminste nog een beetje mannelijk…

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Heeft jouw partner vrouwelijke trekjes?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 vr 31 jan '14 22:36

  Reactie: Nee, ik heb echt een mannelijke man
  Mijn man is een lekkere stoere vent met een hele lieve kop en mooi haar, en hij heeft van die lieve lachrimpeltjes. Dat maakt hem zo lief. Hij is mijn kanjer.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 8 feb '14 15:51

  Reactie: Nee, ik heb echt een mannelijke man
  Nee mijn man is gewoon erg mannelijk zegt hij dan smeer je niets op je gezicht meren alleen zomers mag ik soms zonnebrandmiddel bij hem smeren pas als het te laat is ..
  Reageer!