×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Duikend het nieuwe jaar in

Duikend het nieuwe jaar in
31.12.2013 -

Iedereen vindt het fijn om het nieuwe jaar fris te beginnen. Maar sommige mensen nemen dit wel erg letterlijk: zij doen mee aan een nieuwjaarsduik!


Zwemkleding aan, muts op en gaan! Steeds meer Nederlanders beginnen een nieuw jaar op deze manier. Op 1 januari staan tienduizenden stoere, bibberende mensen op een rij om samen een duik te nemen in het ijskoude zeewater.  De een doet het vanwege een weddenschap, de ander om al het oude van zich af te spoelen en het jaar fris te beginnen. Het waarom verschilt erg per deelnemer, maar alle deelnemers zullen het eens zijn over een van de voornaamste redenen: de gezelligheid.

Wil jij het nieuwe jaar ook met een frisse duik beginnen? Dat kan, op wel 193 plaatsen in het hele land!  Voor vroege vogels zijn er diverse duiken in de ochtend en uitslapers kunnen ergens in de middag beginnen met een duik. Ga naar www.nieuwjaarsduik.info om te zien waar en hoe laat er een nieuwjaarsduik plaatsvindt bij jou in de buurt. Ook als je de duik zelf niet aandurft is het erg gezellig om de sfeer te proeven tijdens dit jaarlijks evenement.

Plaats een reactie

Ga jij een nieuwjaarsduik nemen?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 31 dec '13 17:03

  Reactie: Nee, mij te koud
  Krijg het al koud bij het idee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hnney di 31 dec '13 19:51

  Reactie: Nee, mij te koud
  Maar een nieuwjaarsduik nemen staat zeker nog op mijn bucketlist! =)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 1 jan '14 14:06

  Reactie: Nee, mij te koud
  Nee, maar ik vind het wel knap van de mensen die het wel doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  griet.dejong do 2 jan '14 23:16

  Reactie: Nee, maar ik ga wel kijken
  Veel leuker om een ander te zien hoe zerin en eruit gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:12

  Reactie: Ja
  Ik heb voor het eerst een Nieuwjaarsduik genomen maar weet je ;wel in warm water tijdens onze vakantie op de Maldiven
  Reageer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |