×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Duikend het nieuwe jaar in

Duikend het nieuwe jaar in
31.12.2013 -

Iedereen vindt het fijn om het nieuwe jaar fris te beginnen. Maar sommige mensen nemen dit wel erg letterlijk: zij doen mee aan een nieuwjaarsduik!


Zwemkleding aan, muts op en gaan! Steeds meer Nederlanders beginnen een nieuw jaar op deze manier. Op 1 januari staan tienduizenden stoere, bibberende mensen op een rij om samen een duik te nemen in het ijskoude zeewater.  De een doet het vanwege een weddenschap, de ander om al het oude van zich af te spoelen en het jaar fris te beginnen. Het waarom verschilt erg per deelnemer, maar alle deelnemers zullen het eens zijn over een van de voornaamste redenen: de gezelligheid.

Wil jij het nieuwe jaar ook met een frisse duik beginnen? Dat kan, op wel 193 plaatsen in het hele land!  Voor vroege vogels zijn er diverse duiken in de ochtend en uitslapers kunnen ergens in de middag beginnen met een duik. Ga naar www.nieuwjaarsduik.info om te zien waar en hoe laat er een nieuwjaarsduik plaatsvindt bij jou in de buurt. Ook als je de duik zelf niet aandurft is het erg gezellig om de sfeer te proeven tijdens dit jaarlijks evenement.

Plaats een reactie

Ga jij een nieuwjaarsduik nemen?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 31 dec '13 17:03

  Reactie: Nee, mij te koud
  Krijg het al koud bij het idee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hnney di 31 dec '13 19:51

  Reactie: Nee, mij te koud
  Maar een nieuwjaarsduik nemen staat zeker nog op mijn bucketlist! =)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 1 jan '14 14:06

  Reactie: Nee, mij te koud
  Nee, maar ik vind het wel knap van de mensen die het wel doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  griet.dejong do 2 jan '14 23:16

  Reactie: Nee, maar ik ga wel kijken
  Veel leuker om een ander te zien hoe zerin en eruit gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:12

  Reactie: Ja
  Ik heb voor het eerst een Nieuwjaarsduik genomen maar weet je ;wel in warm water tijdens onze vakantie op de Maldiven
  Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!