×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Duikend het nieuwe jaar in

Duikend het nieuwe jaar in
31.12.2013 -

Iedereen vindt het fijn om het nieuwe jaar fris te beginnen. Maar sommige mensen nemen dit wel erg letterlijk: zij doen mee aan een nieuwjaarsduik!


Zwemkleding aan, muts op en gaan! Steeds meer Nederlanders beginnen een nieuw jaar op deze manier. Op 1 januari staan tienduizenden stoere, bibberende mensen op een rij om samen een duik te nemen in het ijskoude zeewater.  De een doet het vanwege een weddenschap, de ander om al het oude van zich af te spoelen en het jaar fris te beginnen. Het waarom verschilt erg per deelnemer, maar alle deelnemers zullen het eens zijn over een van de voornaamste redenen: de gezelligheid.

Wil jij het nieuwe jaar ook met een frisse duik beginnen? Dat kan, op wel 193 plaatsen in het hele land!  Voor vroege vogels zijn er diverse duiken in de ochtend en uitslapers kunnen ergens in de middag beginnen met een duik. Ga naar www.nieuwjaarsduik.info om te zien waar en hoe laat er een nieuwjaarsduik plaatsvindt bij jou in de buurt. Ook als je de duik zelf niet aandurft is het erg gezellig om de sfeer te proeven tijdens dit jaarlijks evenement.

Plaats een reactie

Ga jij een nieuwjaarsduik nemen?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 31 dec '13 17:03

  Reactie: Nee, mij te koud
  Krijg het al koud bij het idee
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Hnney di 31 dec '13 19:51

  Reactie: Nee, mij te koud
  Maar een nieuwjaarsduik nemen staat zeker nog op mijn bucketlist! =)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 wo 1 jan '14 14:06

  Reactie: Nee, mij te koud
  Nee, maar ik vind het wel knap van de mensen die het wel doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  griet.dejong do 2 jan '14 23:16

  Reactie: Nee, maar ik ga wel kijken
  Veel leuker om een ander te zien hoe zerin en eruit gaan.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Rijojo zo 5 jan '14 19:12

  Reactie: Ja
  Ik heb voor het eerst een Nieuwjaarsduik genomen maar weet je ;wel in warm water tijdens onze vakantie op de Maldiven
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |