×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spelletjes spelen voor het goede doel

Spelletjes spelen voor het goede doel
07.12.2013 -

De decembermaand is niet voor iedereen een tijd van cadeautjes. Veel te veel kinderen in Nederland krijgen nooit een cadeautje, zelfs niet op hun verjaardag. Cartoon Network brengt hier in samenwerking met speelgoedfabrikanten Koninklijke Jumbo en BOTI verandering in.


Omdat ieder kind een fijne kerst zou moeten hebben, is de Cartoon Network Kerstactie in het leven geroepen. Door iedere week een nieuw kerstspel op www.cartoonnetwork.nl te spelen, kun je munten verzamelen die worden omgezet in speelgoed voor het goede doel: Kinderen van de Voedselbank.

De stichting Kinderen van de Voedselbank zet zich in voor de kinderen wiens ouders zijn aangewezen op de Voedselbank. In hun gezin is weinig tot geen geld voor eten en kleding, laat staan voor speelgoed. Stichting Kinderen van de Voedselbank maakt deze kinderen blij met pakketten met kleding, schoenen en cadeautjes. Op verjaardagen worden er verjaardagsboxen gemaakt en er worden ook wel eens kaartjes voor pretparken en dierentuinen uitgedeeld.

Dus heb jij een kind dat graag spelletjes speelt? Of wil jij zelf door het spelen van een spelletje een glimlach op het gezicht van een kind toveren? Ga dan naar www.cartoonnetwork.nl en speel mee!

Plaats een reactie

Ga jij dit goede doel steunen?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie