×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

‘Het voordeel van blind zijn’

‘Het voordeel van blind zijn’
29.11.2013 -

Zou jij kindjes die blind zijn graag willen helpen? Draag dan in de collecteweek je steentje bij en steun het goede doel Bartiméus Sonneheerdt!


De collecteweek van Bartiméus Sonneheerdt start 9 december en maakt zich sterk voor 350.000 blinde en slechtziende mensen in Nederland. 4000 vrijwilligers gaan dan de straat op om te collecteren. Het geld gaat naar projecten om blinde en slechtziende kinderen de kans te geven goed onderwijs te volgen. Met bijvoorbeeld voeltekeningen kunnen zij plaatjes uit een leerboek voelen. Zo kunnen deze kinderen toch meekomen op school en regulier onderwijs volgen

In de bijbehorende campagne ‘Het voordeel van blind zijn?’ vertellen blinden en slechtzienden wat het voordeel is van blind zijn. Op deze positieve manier willen zij mensen aanzetten tot nadenken. Want door het benoemen van de voordelen, vertellen deze mensen eigenlijk ook iets over de nadelen.

Ben je benieuwd naar deze indrukwekkende boodschap? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Plaats een reactie

Ga jij geld doneren aan dit goede doel?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie