×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

easyJet en UNICEF helpen Filipijnse kinderen

easyJet en UNICEF helpen Filipijnse kinderen
21.11.2013 -

In Nederland worden veel acties georganiseerd voor de Filipijnen. Zo hebben ook easyJet en UNICEF de handen ineengeslagen om Filipijnse kindjes te helpen.


Naar schatting lijden er 4 miljoen Filipijnse kinderen onder de verwoestingen die orkaan Haiyan heeft aangericht. Sinds gisteren kunnen alle passagiers aan boord van easyJet-vluchten kleingeld doneren. Die donaties worden verzameld op meer dan 600 routes en in 33 landen!

Met de ingezamelde donaties kan UNICEF schoon water, levensreddende medicijnen en voedsel voor de kinderen beschikbaar stellen. Als startschot heeft easyJet alvast 25.000 euro toegezegd. De vliegtuigmaatschappij hoopt op steun en vrijgevigheid van de passagiers en wil graag een verschil maken.

De collecte aan boord maakt deel uit van de Change for Good-samenwerking van easyJet en UNICEF. Sinds juli 2012 is er al ruim 2,5 miljoen euro aan passagiersdonaties opgehaald ter ondersteuning van UNICEF.

Bekijk ook dit indrukwekkende filmpje voor meer informatie over de Change for Good-samenwerking tussen UNICEF en easyJet.

Plaats een reactie

Wat vind jij van dit initiatief?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 27 nov '13 15:58

  Reactie: Belachelijk, er gaat al zoveel geld naar de Filipijnen
  hier zijn ook veel teveel mensen die in armoede leven en helaas vaak na voedselbank moeten laat men daar eens geld en aandacht aan besteden
  Reageer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |