×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

easyJet en UNICEF helpen Filipijnse kinderen

easyJet en UNICEF helpen Filipijnse kinderen
21.11.2013 -

In Nederland worden veel acties georganiseerd voor de Filipijnen. Zo hebben ook easyJet en UNICEF de handen ineengeslagen om Filipijnse kindjes te helpen.


Naar schatting lijden er 4 miljoen Filipijnse kinderen onder de verwoestingen die orkaan Haiyan heeft aangericht. Sinds gisteren kunnen alle passagiers aan boord van easyJet-vluchten kleingeld doneren. Die donaties worden verzameld op meer dan 600 routes en in 33 landen!

Met de ingezamelde donaties kan UNICEF schoon water, levensreddende medicijnen en voedsel voor de kinderen beschikbaar stellen. Als startschot heeft easyJet alvast 25.000 euro toegezegd. De vliegtuigmaatschappij hoopt op steun en vrijgevigheid van de passagiers en wil graag een verschil maken.

De collecte aan boord maakt deel uit van de Change for Good-samenwerking van easyJet en UNICEF. Sinds juli 2012 is er al ruim 2,5 miljoen euro aan passagiersdonaties opgehaald ter ondersteuning van UNICEF.

Bekijk ook dit indrukwekkende filmpje voor meer informatie over de Change for Good-samenwerking tussen UNICEF en easyJet.

Plaats een reactie

Wat vind jij van dit initiatief?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 27 nov '13 15:58

  Reactie: Belachelijk, er gaat al zoveel geld naar de Filipijnen
  hier zijn ook veel teveel mensen die in armoede leven en helaas vaak na voedselbank moeten laat men daar eens geld en aandacht aan besteden
  Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!