×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

easyJet en UNICEF helpen Filipijnse kinderen

easyJet en UNICEF helpen Filipijnse kinderen
21.11.2013 -

In Nederland worden veel acties georganiseerd voor de Filipijnen. Zo hebben ook easyJet en UNICEF de handen ineengeslagen om Filipijnse kindjes te helpen.


Naar schatting lijden er 4 miljoen Filipijnse kinderen onder de verwoestingen die orkaan Haiyan heeft aangericht. Sinds gisteren kunnen alle passagiers aan boord van easyJet-vluchten kleingeld doneren. Die donaties worden verzameld op meer dan 600 routes en in 33 landen!

Met de ingezamelde donaties kan UNICEF schoon water, levensreddende medicijnen en voedsel voor de kinderen beschikbaar stellen. Als startschot heeft easyJet alvast 25.000 euro toegezegd. De vliegtuigmaatschappij hoopt op steun en vrijgevigheid van de passagiers en wil graag een verschil maken.

De collecte aan boord maakt deel uit van de Change for Good-samenwerking van easyJet en UNICEF. Sinds juli 2012 is er al ruim 2,5 miljoen euro aan passagiersdonaties opgehaald ter ondersteuning van UNICEF.

Bekijk ook dit indrukwekkende filmpje voor meer informatie over de Change for Good-samenwerking tussen UNICEF en easyJet.

Plaats een reactie

Wat vind jij van dit initiatief?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  dolfijn 1970 wo 27 nov '13 15:58

  Reactie: Belachelijk, er gaat al zoveel geld naar de Filipijnen
  hier zijn ook veel teveel mensen die in armoede leven en helaas vaak na voedselbank moeten laat men daar eens geld en aandacht aan besteden
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |