×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Winkelen onder werktijd

Winkelen onder werktijd
21.11.2013 -

Heb jij veel mannelijke collega’s? De kans is groot dat zij helemaal niet aan het werk zijn wanneer ze achter hun computer zitten…


Uit onderzoek van een Nederlandse kortingswebsite blijkt dat mannen 2 keer zo vaak online shoppen onder werktijd dan vrouwen. De meerderheid van de dames vindt het juist vervelend en ongepast  als een collega tijdens werk aan het winkelen is op het web. Mannen hebben daar minder problemen mee.

Volgens een medewerker van de site lijkt het erop dat vrouwen een groter plichtsbesef hebben en zich niet fijn voelen bij het online winkelen in de tijd van de baas. Mannen zijn tijdens hun winkeltripjes op het web niet op zoek naar kleding. Vooral elektronica, gadgets, gereedschap, eten en reizen zijn populair en worden door hen aangeschaft.

Ook jongeren hebben er geen problemen mee om af en toe te winkelen in de tijd van de baas. Bijna de helft van de respondenten koopt wel eens een product tijdens werk!  

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Winkel jij wel eens onder werktijd?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie