×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Op de kaart

Op de kaart
14.11.2013 -

Weet je nog niet naar welke basisschool jij je kind straks wilt sturen? Neem dan eens een kijkje op Google Maps…


Vanaf nu kun je basisscholen gemakkelijk met elkaar vergelijken via Google Maps. Wil je de resultaten van de school zien? Of ben je benieuwd naar de samenstelling van het lerarenteam? Je kunt ’t allemaal zien op internet!

Eerder werd er door RTL Nieuws een vergelijkingssite voor basisonderwijs opgezet, maar deze site kreeg veel kritiek. Scholen werden alleen beoordeeld op cito-scores. En dat was niet representatief voor het presteren van de school, vonden experts.

Afgelopen maandag is de site scholenopdekaart.nl gelanceerd, die veel gegevens bevat over DUO en de scholen zelf. Dankzij Google Maps kun je locaties van basisscholen vinden, inclusief informatie. Handig, toch?!

Bron: NRC.nl

Plaats een reactie

Ga jij gebruik maken van deze site?

    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie