×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Slank maakt niet gelukkig

Slank maakt niet gelukkig
28.10.2013 -

Slanke vrouwen zijn helemaal niet zo gelukkig. Althans, dat is gebleken uit een onderzoek. Dames met een voller figuur zijn meestal gelukkiger.


Uit het onderzoek blijkt dat 74% van de vrouwen met maatje 44 blij is met haar figuur. Dit in tegenstelling tot vrouwen met maatje 34. Daarvan is slechts 42% blij met haar lichaam. Het onderzoek is uitgevoerd door een Britse modeketen.

De reden dat de meeste slanke vrouwen ontevreden zijn met hun lichaam, komt door een gebrek aan rondingen. 52% zou graag een grotere bil- en borstpartij willen. Ruim 30% denkt dan ook dat kleding beter staat als een vrouw mooie rondingen heeft. Een kwart voelt zich zelfverzekerder met een voller figuur.

Als de ondervraagde vrouwen het voor het zeggen zouden hebben, willen ze graag het figuur van televisiekok Nigella Lawson. Ook de rondingen van Beyoncé, Kim Kardashian en Adele zijn gewild.

Onlangs bleek uit een Duits onderzoek al dat vrouwen zich beter voelen als ze een paar kilo zwaarder zijn.

Bron: nu.nl

Plaats een reactie

Zou jij ook wat meer rondingen willen?

  •  
  •  
  •  
  •  

10Reacties

 • Dit is niet ok!

  Dieseltje1973 ma 28 okt '13 15:46

  Reactie: Anders, namelijk...
  Zou graag een gespierdere buik hebben, doe aan hardlopen, hierdoor veel afgevallen, nu alleen mijn buik nog trainen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Moemsy ma 28 okt '13 17:25

  Reactie: Nee, ik wil juist afvallen
  Heb teveel rondingen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  WaRRBuBBLe ma 28 okt '13 19:19

  Reactie: Nee, ik wil juist afvallen
  Kheb nu maatje 40/42? Khad altijd maatje 36,38 ik heb liever dat figuur terug omdat je dan ook leuke strakke kleding aan kan trekken zonder dat er overal van alles over je broek komt rollen..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  WaRRBuBBLe ma 28 okt '13 19:21

  Reactie: Nee, ik wil juist afvallen
  Ik wil graag slanker zijn.. Ik had vroeger altijd maatje 36,38 en nu 42 en vroeger kon ik makkelijk strakke jeans aan met korte topjes zonder dat er wat uitstak. Nu lukt dat dus niet meer!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . ma 28 okt '13 19:30

  Reactie: Nee, ik ben tevreden met mijn lichaam
  ik ben op het ogenblik tevreden met mijn lichaam.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  sweeteke ma 28 okt '13 20:18

  Reactie: Nee, ik wil juist afvallen
  Ik ben zo vrouw met adele figuurtje Maar mag van mij jeniffer lopez figuurtje zijn
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 okt '13 12:36

  Reactie: Nee, ik wil juist afvallen
  ik wil echt afvallen ,maar ben niet sterk genoeg . 2 dagen lukt nog wel maar dan heb ik toch zo'n verschrikkelijke trek in iets zoets. Het liefst wiwl ik nog 5 kilo kwijt, ik weet het ieder pondje komt door het mondje en op later leeftijd gaat het ook moeilijker.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 31 okt '13 20:23

  Reactie: Nee, ik ben tevreden met mijn lichaam
  Nee ik ben tevreden met mijn maatje 36 ook al vinden mensen mij te dun, ben ik blij dat ik gezond ben .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 3 nov '13 19:38

  Reactie: Nee, ik wil juist afvallen
  Bij mij mag er wel wat rondingen af, maar dat vind ik best moeilijk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  roelie.faber.1 vr 8 nov '13 12:59

  Reactie: Ja, ik vind mezelf ook te slank
  Weeg ongeveer 50 kg bij een lengte van 1,72 meter. Is echt te weinig. Ga naar de sportschool voor mijn rugproblemen, maar houd nauwlettend het aantal verbrande calorieën in de gaten.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |