×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..
13.10.2013 -

Wie is de mooiste van het land? Volgens een huidverzorgingsbedrijf vinden Nederlandse vrouwen zichzelf best mooi, ze beoordelen hun uiterlijk gemiddeld met een 7.


Het gros van de Nederlandse vrouwen verwacht dat de buitenwereld hen ook een 7 zal geven. Daarnaast denken ze dat ze van hun partners een 8 krijgen. 1 op de 5 vrouwen geeft zichzelf ook een 8 en een handjevol dames vindt zichzelf een 9 waard.

Minder dan een procent vindt zichzelf echt de mooiste vrouw van Nederland: zij vinden hun uiterlijk uitmuntend en denken dat ze een 10 waard zijn. Nederlandse vrouwen zijn dus helemaal niet zo onzeker over hun uiterlijk. Sterker nog, ruim 90 procent geeft zichzelf een voldoende.

Minder zeker is de Nederlandse vrouw over het gewicht. En een derde vindt haar huid niet mooi. Maar plastische chirurgie zullen vrouwen niet snel overwegen. Het liefst komen zij fysiek in beweging om hun uiterlijk te verbeteren.

Nederlandse vrouwen vinden andere dames het meest aantrekkelijk als ze een stralende glimlach, mooie oogopslag of een verzorgd uiterlijk hebben. Daarnaast wordt humor, lekker ruiken en een mooi gebit als erg verleidelijk gezien door de dames.

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Welk cijfer geef jij jezelf?

  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 15 okt '13 22:06

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  Dat is moeilijk om je zelf een cijfer te geven hoor, nou je voor mijn leeftijd geef ik me dan een 7. heb nog niet veel rimpels alleen wat te zwaar maar daar kan en moet ik wat aan doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lieke.vandermark do 17 okt '13 15:18

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  Ik geef mijzelf een 8. Ben zeer tevreden met mijn uiterlijk en mijn lichaam. Het is wat bij mijn leeftijd past (over 5 jaar)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey do 17 okt '13 16:02

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  he is best moeilijk om je zelf een cijfer te geven maar ik denk van een acht op leeftijd en nog geen rimpels maar wel te zwaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey do 17 okt '13 16:05

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  ik geef mezelf een acht op leeftijd wel wat te zwaar maar geen rimpels.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 18 okt '13 19:39

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  een 7 zeker wel , omdat ik met mijn leeftijd nog steeds goed uitziet .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . di 5 nov '13 21:56

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  ik vind het ook best moeilijk,om je zelf een cijfer te geven,geef me ook een 7 ben wel een paar kilo afgevallen,
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |