×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..
13.10.2013 -

Wie is de mooiste van het land? Volgens een huidverzorgingsbedrijf vinden Nederlandse vrouwen zichzelf best mooi, ze beoordelen hun uiterlijk gemiddeld met een 7.


Het gros van de Nederlandse vrouwen verwacht dat de buitenwereld hen ook een 7 zal geven. Daarnaast denken ze dat ze van hun partners een 8 krijgen. 1 op de 5 vrouwen geeft zichzelf ook een 8 en een handjevol dames vindt zichzelf een 9 waard.

Minder dan een procent vindt zichzelf echt de mooiste vrouw van Nederland: zij vinden hun uiterlijk uitmuntend en denken dat ze een 10 waard zijn. Nederlandse vrouwen zijn dus helemaal niet zo onzeker over hun uiterlijk. Sterker nog, ruim 90 procent geeft zichzelf een voldoende.

Minder zeker is de Nederlandse vrouw over het gewicht. En een derde vindt haar huid niet mooi. Maar plastische chirurgie zullen vrouwen niet snel overwegen. Het liefst komen zij fysiek in beweging om hun uiterlijk te verbeteren.

Nederlandse vrouwen vinden andere dames het meest aantrekkelijk als ze een stralende glimlach, mooie oogopslag of een verzorgd uiterlijk hebben. Daarnaast wordt humor, lekker ruiken en een mooi gebit als erg verleidelijk gezien door de dames.

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Welk cijfer geef jij jezelf?

  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 di 15 okt '13 22:06

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  Dat is moeilijk om je zelf een cijfer te geven hoor, nou je voor mijn leeftijd geef ik me dan een 7. heb nog niet veel rimpels alleen wat te zwaar maar daar kan en moet ik wat aan doen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  lieke.vandermark do 17 okt '13 15:18

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  Ik geef mijzelf een 8. Ben zeer tevreden met mijn uiterlijk en mijn lichaam. Het is wat bij mijn leeftijd past (over 5 jaar)
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey do 17 okt '13 16:02

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  he is best moeilijk om je zelf een cijfer te geven maar ik denk van een acht op leeftijd en nog geen rimpels maar wel te zwaar.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  zoey do 17 okt '13 16:05

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  ik geef mezelf een acht op leeftijd wel wat te zwaar maar geen rimpels.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 18 okt '13 19:39

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  een 7 zeker wel , omdat ik met mijn leeftijd nog steeds goed uitziet .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . di 5 nov '13 21:56

  Reactie: Ik geef mezelf een...
  ik vind het ook best moeilijk,om je zelf een cijfer te geven,geef me ook een 7 ben wel een paar kilo afgevallen,
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |