×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Onaantrekkelijke schoenen

Onaantrekkelijke schoenen
10.10.2013 -

Wil je er leuk uitzien voor je partner? Dan kun je dat paar wedges maar beter in de schoenenkast laten staan..


Uit onderzoek van de Huffington Post, waar 2103 Amerikaanse mannen aan meededen, is gebleken dat wedges de lelijkste schoenen zijn volgens heren. En dat niet alleen: 59 procent van de ondervraagden vindt dat hun partner een slechte kledingsmaak heeft!

Wees gerust: volgens 93 procent van de heren is het gemakkelijk om er snel weer leuk uit te zien. Zij zijn van mening dat hun partners aantrekkelijker zijn als ze sexy schoenen dragen. 64 procent heeft zijn vriendin zelfs al getrakteerd op schoenen die hij zelf mooi vindt.

Klassieke pumps met een middelhoge hak zijn volgens de heren wel mooie schoenen. En dan het liefst in een rode kleur, want dat vinden ze sexy. Trek dus toch maar een paar rode pumps aan als je indruk wilt maken, want mannen letten er écht op: 79 procent van de heren houdt de schoenkeuze van hun partner in de gaten in Amerika. We weten niet hoe dat in Nederland zit, maar jullie zijn gewaarschuwd..

De top 10 van lelijke vrouwenschoenen volgens mannen:

 1. Wedges (71 procent)
 2. Uggs (67 procent)
 3. Crocs (63 procent)
 4. Plateauschoenen (58 procent)
 5. Slippers (55 procent)
 6. Mocassins (49 procent)
 7. Pumps met enkelbandje (42 procent)
 8. Lage hakschoenen (34 procent)
 9. Ballerina’s (37 procent)
 10. Sneakers (25 procent)

Plaats een reactie

Wat vind jij lelijke schoenen?

  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  scarlett.baars do 10 okt '13 15:16

  Reactie: Ik vind...
  dit zwaar overdreven.. wat een onzin.. púre waanzin !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 10 okt '13 16:33

  Reactie: Ik vind...
  Uggs en crocks staan boven aan mijn lijstje van lelijk . Ben zelf meer voor een schoenen of of laarzen met naaldhak dat sierlijker is .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  annie.haverkort do 10 okt '13 21:47

  Reactie: Ik vind...
  laarsjes met sleehak vind ik verschrikkelijk lelijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 12 okt '13 18:38

  Reactie: Ik vind...
  Ik vind de crocks en ook de uggs vreselijk om te zien.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 20 okt '13 22:04

  Reactie: Ik vind...
  Crocks vind ik vreselijk.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mdroo vr 25 okt '13 14:48

  Reactie: Ik vind...
  Uggs verschrikkelijk, net sloffen. En Crocs zijn ook niet de charmantste 'schoenen' maar wel makkelijk om mee in de tuin te werken....
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |