×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mannen worden niet serieus genomen

Mannen worden niet serieus genomen
03.10.2013 -

Trek jij je weinig aan van wat je partner van jouw outfit vindt? Dan ben je bij lange na niet de enige..


Nederlandse vrouwen trekken zich weinig aan van hun vriend als het om kleding gaat. Dat is gebleken uit een onderzoek van een modewebsite. Maar liefst 98 procent verandert niet van outfit als hun partner die niet mooi vindt. De reden? Ze nemen het oordeel van hun lief niet serieus, omdat ze meer vertrouwen op hun eigen gevoel voor stijl. Slechts 2 procent van de vrouwen kleedt zich weer om als hun kledingkeuze niet wordt goedgekeurd. 1 op de 10 heroverweegt ’t alleen.

Wil je dat je partner niet klaagt over je kleding? Dan kun je het beste een jurkje dragen. Dat vinden mannen het mooist volgens het onderzoek. Een strakke spijkerbroek staat op de tweede plek. Wat je volgens de heren maar beter in je kast kunt laten liggen, zijn grote vesten, joggingbroeken en Uggs. Dit wordt als a-sexy gezien. En dat terwijl 8 op de 10 vrouwen het fijn vindt om regelmatig in hun vrijetijdskloffie rond te lopen. Die arme mannen..

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Trek jij je wel iets aan van je partners mening als het om jouw outfit gaat?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 okt '13 15:54

  Reactie: Af en toe
  mijn stijl is toch mijn stijl, en als hij het niet leuk vindt zoekt i,e maar een ander
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 4 okt '13 16:44

  Reactie: Nee, absoluut niet!
  Mijn kledingstijl bevalt me man juist erg goed . S avonds trek ik vaak iets leuks aan en op de dag een lange broek of zomers een jurkje of rokje .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 zo 6 okt '13 15:39

  Reactie: Af en toe
  Dat gebeurd bijna nooit, maar ik luister er wel naar en hij naar mij. En dat gaat heel goed bij ons.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  snoes.hond wo 9 okt '13 18:12

  Reactie: Af en toe
  Ja natuurlijk! Meestal heeft hij nog gelijk ook
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mdroo vr 25 okt '13 14:51

  Reactie: Af en toe
  De ene keer wel de andere keer niet. Maar als we samen winkelen ga ik wel eens met iets naar huis wat hij uit t rek heeft gehaald maar ik zelf nooit zou pakken. Uiteindelijk blijkt t dan nog leuk te staan ook. Maar als dat niet zo is dan weet hij dat ook. Gaat best goed zo....
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |