×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Make-up: een grote kostenpost

Make-up: een grote kostenpost
16.09.2013 -

Denk jij dat je teveel geld uitgeeft aan cosmeticaproducten? Dat zou kunnen. Gemiddeld geven vrouwen in hun hele leven meer dan 21.000 euro uit aan make-up en verzorgingsproducten. Ja, echt!


Uit onderzoek van een cosmetische webwinkel is gebleken dat vrouwen vooral veel geld uitgeven aan make-up: ruim 11.000 euro. De andere 10.000 euro geven vrouwen uit aan crèmes, removers en reinigingsmiddelen.

En dan hebben we het nog niet eens over merkspullen, maar over producten die dagelijks gebruikt worden. Zoals middeltjes om een slechte huid, puistjes en vlekken tegen te gaan of te verbergen. Daarnaast kopen vrouwen gemiddeld 5 keer per jaar nieuwe reinigingsdoekjes. In een heel mensenleven kan dat oplopen tot ruim 3000 pakketten!

Er worden ongeveer 38 gezichtsproducten per jaar gekocht door de 2000 ondervraagden. Vind je dat al veel? Houd je hart dan maar vast voor het volgende: een vrouw die ouder is dan 80, verslijt ongeveer 2000 producten in haar hele leven!

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Aan welk cosmeticaproduct geef jij het meeste geld uit?

  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers ma 16 sep '13 14:16

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  aan dag creme........en dat is meestal die vande aldi....gebruik die al zeker 15-20 jaar voor de rest gebruik ik niks..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 15:44

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  mascara / oogschaduw
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 16:19

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  ik geef niet zoveel uit daar ik er niet meer tegen kan door droge ogen''geen traanvocht '' en dan irritatie krijgt ook met verwijderen ervan dus af en toe probeer ik het maar heb dan s nacht al weer last ervan .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 16 sep '13 19:33

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  Oogschaduw, want ik kan niet tegen die goedkope, daar krijg ik uitslag van.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sheila. di 17 sep '13 15:38

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  Nagelak
  Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!