×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Make-up: een grote kostenpost

Make-up: een grote kostenpost
16.09.2013 -

Denk jij dat je teveel geld uitgeeft aan cosmeticaproducten? Dat zou kunnen. Gemiddeld geven vrouwen in hun hele leven meer dan 21.000 euro uit aan make-up en verzorgingsproducten. Ja, echt!


Uit onderzoek van een cosmetische webwinkel is gebleken dat vrouwen vooral veel geld uitgeven aan make-up: ruim 11.000 euro. De andere 10.000 euro geven vrouwen uit aan crèmes, removers en reinigingsmiddelen.

En dan hebben we het nog niet eens over merkspullen, maar over producten die dagelijks gebruikt worden. Zoals middeltjes om een slechte huid, puistjes en vlekken tegen te gaan of te verbergen. Daarnaast kopen vrouwen gemiddeld 5 keer per jaar nieuwe reinigingsdoekjes. In een heel mensenleven kan dat oplopen tot ruim 3000 pakketten!

Er worden ongeveer 38 gezichtsproducten per jaar gekocht door de 2000 ondervraagden. Vind je dat al veel? Houd je hart dan maar vast voor het volgende: een vrouw die ouder is dan 80, verslijt ongeveer 2000 producten in haar hele leven!

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Aan welk cosmeticaproduct geef jij het meeste geld uit?

  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers ma 16 sep '13 14:16

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  aan dag creme........en dat is meestal die vande aldi....gebruik die al zeker 15-20 jaar voor de rest gebruik ik niks..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 15:44

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  mascara / oogschaduw
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 16:19

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  ik geef niet zoveel uit daar ik er niet meer tegen kan door droge ogen''geen traanvocht '' en dan irritatie krijgt ook met verwijderen ervan dus af en toe probeer ik het maar heb dan s nacht al weer last ervan .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 16 sep '13 19:33

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  Oogschaduw, want ik kan niet tegen die goedkope, daar krijg ik uitslag van.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sheila. di 17 sep '13 15:38

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  Nagelak
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |