×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Make-up: een grote kostenpost

Make-up: een grote kostenpost
16.09.2013 -

Denk jij dat je teveel geld uitgeeft aan cosmeticaproducten? Dat zou kunnen. Gemiddeld geven vrouwen in hun hele leven meer dan 21.000 euro uit aan make-up en verzorgingsproducten. Ja, echt!


Uit onderzoek van een cosmetische webwinkel is gebleken dat vrouwen vooral veel geld uitgeven aan make-up: ruim 11.000 euro. De andere 10.000 euro geven vrouwen uit aan crèmes, removers en reinigingsmiddelen.

En dan hebben we het nog niet eens over merkspullen, maar over producten die dagelijks gebruikt worden. Zoals middeltjes om een slechte huid, puistjes en vlekken tegen te gaan of te verbergen. Daarnaast kopen vrouwen gemiddeld 5 keer per jaar nieuwe reinigingsdoekjes. In een heel mensenleven kan dat oplopen tot ruim 3000 pakketten!

Er worden ongeveer 38 gezichtsproducten per jaar gekocht door de 2000 ondervraagden. Vind je dat al veel? Houd je hart dan maar vast voor het volgende: een vrouw die ouder is dan 80, verslijt ongeveer 2000 producten in haar hele leven!

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Aan welk cosmeticaproduct geef jij het meeste geld uit?

  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers ma 16 sep '13 14:16

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  aan dag creme........en dat is meestal die vande aldi....gebruik die al zeker 15-20 jaar voor de rest gebruik ik niks..
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 15:44

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  mascara / oogschaduw
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 16 sep '13 16:19

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  ik geef niet zoveel uit daar ik er niet meer tegen kan door droge ogen''geen traanvocht '' en dan irritatie krijgt ook met verwijderen ervan dus af en toe probeer ik het maar heb dan s nacht al weer last ervan .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 ma 16 sep '13 19:33

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  Oogschaduw, want ik kan niet tegen die goedkope, daar krijg ik uitslag van.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sheila. di 17 sep '13 15:38

  Reactie: Ik geef het meeste geld uit aan...
  Nagelak
  Reageer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |