×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vervelende vakantiegangers

Vervelende vakantiegangers
08.08.2013 -

Ahh, wat kan vakantie toch heerlijk zijn. Lekker ontspannen op het strand of bij het zwembad. Tenminste, als er geen storende factoren zijn…


Uit onderzoek van vakantiewebsite Zoover is gebleken dat wij Europeanen ons op vakantie nogal eens kunnen ergeren aan andere toeristen. Er werden 12.000 Europeanen uit 20 Europese landen ondervraagd en maar liefst 42% bleek zich te storen aan Russen op vakantie.  De Russen zouden ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet.

Ook Duitsers en Engelsen komen de ondervraagden liever niet tegen op vakantie. 17% vindt de Duitsers maar irritant op vakantie en 13% komt liever geen Engelsen tegen. Nederlanders lijken zich erg netjes te gedragen op vakantie. Slechts 5% van de ondervraagden ergert zich wel eens aan Hollanders op vakantie.

Erger jij je wel eens aan andere vakantiegangers op vakantie? Laat het ons via onderstaande poll weten. Wij zijn erg benieuwd!

Bron: www.volkskrant.nl

Plaats een reactie

Aan welke vakantiegangers irriteer jij je op vakantie?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 aug '13 16:35

  Reactie: Ik erger me aan...
  aan Russen. hahah Zoals hiervoben omschreven zijn ze inderdaad ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet. De russen zijn de laatste jaren flink aan het reizen en je komt ze overal tegen tegenwoordig. Engelsen en Duitsers ben ik ook niet van gecharmeerd maar hangt er ook vanaf waar ze vandaan komen en de leeftijd. Ben een keer in Spanje hele leuke engelse mensen tegengekomen en die ergerden en schaamden zich rot voor hun landgenoten. Dat heb je dus ook. Eerlijk gezegd als ik weer een stoet Hollanders tegenkom die lallend en kotsend de boel ontregelen dan schaam ik me ook rot dat ik een Nederlandse ben. Dus je hebt overal wel rotte appels tussen zitten. Vind het jammer dat sommige de vakantie gebruiken om helemaal los te gaan en vaak is dit tot ongenoegen van andere vakantiegangers die wel hun rust willen. Ik ontwijk ook bewust plaatsten en landen waar het stikt van de comazuipers en lallende feestgangers.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 10 aug '13 18:26

  Reactie: Ik erger me aan...
  Mensen die zich zo opdringen en ongevraagd bij je komen zitten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 11 aug '13 19:50

  Reactie: Geen
  Wij gaan ergens op vakantie waar geen storende mensen zijn want iedereen is daar blij .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 aug '13 08:54

  Reactie: Geen
  Ik erger me niet aan vakantiegangers maar als het gebeurd dat ze neerbuigend doen naar het hotel personeel zal ik er zeker op reageren en ze op hun plaats zetten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  WaRRBuBBLe di 22 okt '13 01:56

  Reactie: Ik erger me aan...
  Russen, poolen en Roemenen.
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |