×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vervelende vakantiegangers

Vervelende vakantiegangers
08.08.2013 -

Ahh, wat kan vakantie toch heerlijk zijn. Lekker ontspannen op het strand of bij het zwembad. Tenminste, als er geen storende factoren zijn…


Uit onderzoek van vakantiewebsite Zoover is gebleken dat wij Europeanen ons op vakantie nogal eens kunnen ergeren aan andere toeristen. Er werden 12.000 Europeanen uit 20 Europese landen ondervraagd en maar liefst 42% bleek zich te storen aan Russen op vakantie.  De Russen zouden ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet.

Ook Duitsers en Engelsen komen de ondervraagden liever niet tegen op vakantie. 17% vindt de Duitsers maar irritant op vakantie en 13% komt liever geen Engelsen tegen. Nederlanders lijken zich erg netjes te gedragen op vakantie. Slechts 5% van de ondervraagden ergert zich wel eens aan Hollanders op vakantie.

Erger jij je wel eens aan andere vakantiegangers op vakantie? Laat het ons via onderstaande poll weten. Wij zijn erg benieuwd!

Bron: www.volkskrant.nl

Plaats een reactie

Aan welke vakantiegangers irriteer jij je op vakantie?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 aug '13 16:35

  Reactie: Ik erger me aan...
  aan Russen. hahah Zoals hiervoben omschreven zijn ze inderdaad ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet. De russen zijn de laatste jaren flink aan het reizen en je komt ze overal tegen tegenwoordig. Engelsen en Duitsers ben ik ook niet van gecharmeerd maar hangt er ook vanaf waar ze vandaan komen en de leeftijd. Ben een keer in Spanje hele leuke engelse mensen tegengekomen en die ergerden en schaamden zich rot voor hun landgenoten. Dat heb je dus ook. Eerlijk gezegd als ik weer een stoet Hollanders tegenkom die lallend en kotsend de boel ontregelen dan schaam ik me ook rot dat ik een Nederlandse ben. Dus je hebt overal wel rotte appels tussen zitten. Vind het jammer dat sommige de vakantie gebruiken om helemaal los te gaan en vaak is dit tot ongenoegen van andere vakantiegangers die wel hun rust willen. Ik ontwijk ook bewust plaatsten en landen waar het stikt van de comazuipers en lallende feestgangers.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 10 aug '13 18:26

  Reactie: Ik erger me aan...
  Mensen die zich zo opdringen en ongevraagd bij je komen zitten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 11 aug '13 19:50

  Reactie: Geen
  Wij gaan ergens op vakantie waar geen storende mensen zijn want iedereen is daar blij .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 aug '13 08:54

  Reactie: Geen
  Ik erger me niet aan vakantiegangers maar als het gebeurd dat ze neerbuigend doen naar het hotel personeel zal ik er zeker op reageren en ze op hun plaats zetten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  WaRRBuBBLe di 22 okt '13 01:56

  Reactie: Ik erger me aan...
  Russen, poolen en Roemenen.
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….