×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vervelende vakantiegangers

Vervelende vakantiegangers
08.08.2013 -

Ahh, wat kan vakantie toch heerlijk zijn. Lekker ontspannen op het strand of bij het zwembad. Tenminste, als er geen storende factoren zijn…


Uit onderzoek van vakantiewebsite Zoover is gebleken dat wij Europeanen ons op vakantie nogal eens kunnen ergeren aan andere toeristen. Er werden 12.000 Europeanen uit 20 Europese landen ondervraagd en maar liefst 42% bleek zich te storen aan Russen op vakantie.  De Russen zouden ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet.

Ook Duitsers en Engelsen komen de ondervraagden liever niet tegen op vakantie. 17% vindt de Duitsers maar irritant op vakantie en 13% komt liever geen Engelsen tegen. Nederlanders lijken zich erg netjes te gedragen op vakantie. Slechts 5% van de ondervraagden ergert zich wel eens aan Hollanders op vakantie.

Erger jij je wel eens aan andere vakantiegangers op vakantie? Laat het ons via onderstaande poll weten. Wij zijn erg benieuwd!

Bron: www.volkskrant.nl

Plaats een reactie

Aan welke vakantiegangers irriteer jij je op vakantie?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 8 aug '13 16:35

  Reactie: Ik erger me aan...
  aan Russen. hahah Zoals hiervoben omschreven zijn ze inderdaad ongemanierd, luidruchtig, asociaal en onbeschoft zijn. En de grootste ergernis: ze dringen voor bij het buffet. De russen zijn de laatste jaren flink aan het reizen en je komt ze overal tegen tegenwoordig. Engelsen en Duitsers ben ik ook niet van gecharmeerd maar hangt er ook vanaf waar ze vandaan komen en de leeftijd. Ben een keer in Spanje hele leuke engelse mensen tegengekomen en die ergerden en schaamden zich rot voor hun landgenoten. Dat heb je dus ook. Eerlijk gezegd als ik weer een stoet Hollanders tegenkom die lallend en kotsend de boel ontregelen dan schaam ik me ook rot dat ik een Nederlandse ben. Dus je hebt overal wel rotte appels tussen zitten. Vind het jammer dat sommige de vakantie gebruiken om helemaal los te gaan en vaak is dit tot ongenoegen van andere vakantiegangers die wel hun rust willen. Ik ontwijk ook bewust plaatsten en landen waar het stikt van de comazuipers en lallende feestgangers.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 10 aug '13 18:26

  Reactie: Ik erger me aan...
  Mensen die zich zo opdringen en ongevraagd bij je komen zitten.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 11 aug '13 19:50

  Reactie: Geen
  Wij gaan ergens op vakantie waar geen storende mensen zijn want iedereen is daar blij .
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 18 aug '13 08:54

  Reactie: Geen
  Ik erger me niet aan vakantiegangers maar als het gebeurd dat ze neerbuigend doen naar het hotel personeel zal ik er zeker op reageren en ze op hun plaats zetten
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  WaRRBuBBLe di 22 okt '13 01:56

  Reactie: Ik erger me aan...
  Russen, poolen en Roemenen.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |