×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Hij gaat er vandoor met je beste vriendin

Hij gaat er vandoor met je beste vriendin
08.04.2013 -

3 maanden geleden gingen Rafael van der Vaart en Sylvie Meis uit elkaar. Sylvie vond steun bij haar beste vriendin Sabia, die ook ging scheiden van haar voetbalman Khalid Boulahrouz. Nu blijkt er heel wat gaande tussen Sabia en Rafael.


'De afgelopen weken hebben zich verrassend grote gevoelens tussen mij en Sabia ontwikkeld,' vertelt Rafael aan de Duitse krant Bild. Volgens Sabia weet Sylvie er ook van. “Ik denk niet dat ze boos is. We zijn immers pas een tijdje na hun scheiding bij elkaar gekomen. Sylvie leeft nu haar eigen leven,” aldus Sabia.

Het gebeurt wel vaker dat (ex)mannen er met de beste vriendin van hun (ex) partner vandoor gaan.

Wat vind jij hiervan en waarom denk jij dat het vaker voorkomt dat vriendinnen er vandoor gaan met de (ex)man van hun vriendin, dan andersom: mannen die er vandoor gaan met de vriendin van hun beste vriend?

Reageer via onderstaande poll of via het forum.

Plaats een reactie

Wat vind jij hiervan en waarom denk jij dat het vaker voorkomt dat vriendinnen er vandoor gaan met de (ex)man van hun vriendin dan andersom?

  •  

13Reacties

 • Dit is niet ok!

  kipje ma 8 apr '13 14:06

  Reactie: Ik vind...
  ik vind t lastig want ik kan het me niet voorstellen maar aan de andere kant kan je echte liefde ook niet tegenhouden.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunshine91 ma 8 apr '13 17:06

  Reactie: Ik vind...
  het erg moeilijk. Liefde is namelijk zowat niet te stoppen als die oprecht is.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  drieling ma 8 apr '13 18:49

  Reactie: Ik vind...
  het achterbaks
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 8 apr '13 19:12

  Reactie: Ik vind...
  Blij dat ze er beiden goed in voelen . Ben blij dat ik zelf 'n sterke man heb ,daar wij ook een vriendin hebben gesteund in haar scheiding en beiden zelfs een sterkere band kregen naar elkaar .
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hart ma 8 apr '13 23:03

  Reactie: Ik vind...
  het niet goed
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Kathlinne di 9 apr '13 09:33

  Reactie: Ik vind...
  heel erg vreemd. Alsof er geen andere vrouwen zijn..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  esther.houtman. di 9 apr '13 09:39

  Reactie: Ik vind...
  het erg vervelend voor sylvie... eerst verliest ze haar man en nu ook haar beste vriendin, dat is niet nix in een paar maanden tijd.... erg onrespectvol naar haar toe
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Arulady di 9 apr '13 11:50

  Reactie: Ik vind...
  Dat als je "beste vriendin" het met je man doet nooit of te nimmer je echte vriendin is geweest.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  kruimel01 di 9 apr '13 13:22

  Reactie: Ik vind...
  Ik ben het eens met een eerdere reactie...........als je vriendin het met je man doet is het niet je vriendin geweest. Ik ben het er mee eens..........ik heb het zelf meegemaakt 1 1/2 jaar lang en nee zij is zeker geen vriendin meer en hij is nu ex!!!!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Sunny girl di 9 apr '13 14:50

  Reactie: Ik vind...
  het echt niet kunnen. Er lopen zoveel leuke vrouwen rond en dan pak je de beste vriendin van je ex. Nee, dit verdient geen schoonheidsprijs.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 apr '13 17:28

  Reactie: Ik vind...
  Dat je niet met de ex van je (beste)vriendin moet gaan ook niet andersom! Je bent geen echte vrienden als je zoiets een ander aandoet!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tamaarvz do 11 apr '13 02:46

  Reactie: Ik vind...
  liefde laat zich niet dwingen, maar keurig is het niet!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marloesvdl di 13 aug '13 12:21

  Reactie: Ik vind...
  Het niet kunnen. Maar ja liefde is niet iets wat je kan ontkennen. Achterbaks en niet netjes.
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |