×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Licht uit!

Licht uit!
22.03.2013 -

Schrik niet als morgenavond tussen half 9 en half 10 alle lichten in je straat gedoofd zijn. Het is namelijk tijd voor Earth Hour.


Earth Hour is een intiatief van het Wereld Natuur Fonds. Het is het grootste, groene evenement ter wereld. Als symbolische actie voor de aarde doet iedereen een uur lang al het licht in zijn huis uit.

Niet alleen wij doen mee, ook bedrijven, organisaties en gemeenten. Zo gaan in de binnenstad van Tilburg een uur lang alle lantaarns uit en zorgt Giel Beelen voor muziek tijdens het ‘Rooftop Concert’ in Rotterdam.

Earth Hour is niet alleen leuk om aan mee te doen, het is ook speciaal om te zien. Vorig jaar deden 34.000 mensen, 114 gemeenten en 845 bedrijven mee. Dit jaar hoopt het WNF op een nog groter aantal.

Kijk voor leuke evenementen met betrekking tot Earth Hour op www.wnf.nl. Doe jij morgen ook mee?

Plaats een reactie

Doe jij morgen mee aan Earth Hour?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie