×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Wereld Aids Dag

Wereld Aids Dag
01.12.2012 -

Vandaag is het Wereld Aids Dag. Overal in de wereld wordt er extra aandacht besteed aan de strijd tegen Aids. Ook in Nederland dragen we ons steentje bij.


Heb jij het verhaal van Nienke gelezen in Vriendin 48? Al tien jaar lang leeft zij met hiv, en zij is helaas niet de enige. Over de hele wereld zijn mensen die met deze vreselijke ziekte te kampen hebben. Vandaag staan we extra stil bij deze mensen en proberen we samen toe te werken naar een wereld zonder Aids.


Het meest bekende evenement dat in Nederland op Wereld Aids Dag wordt georganiseerd, is het Dance4life event. Dit jaar staan er in Ahoy!Rotterdam weer allerlei artiesten te trappelen om een show weg te geven. Uiteraard zal ook de jonge dj Erik Arbores optreden. Hij maakte samen met zangeres Esmée Denters speciaal het nummer 'dance4life (now dance)' voor dance4life.

Wil jij je ook hard maken voor de strijd tegen Aids? Kom dan in actie! Organiseer bijvoorbeeld een feestje, doe mee aan een sponsorloop of haal geld op met zelfgemaakte koekjes. Geld inzamelen is niet moeilijk, wees creatief en schenk de opbrengst aan Stop Aids Now! of dance4life.

Als je alleen een bedrag wil doneren, kan dat natuurlijk ook. Met een bijdrage aan Stop Aids Now! kan je terecht op www.stopaidsnow.nl en een bijdrage voor dance4life kun je doneren via www.dance4life.nl

Plaats een reactie

Doneer jij geld aan een goed doel?

  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 1 dec '12 23:51

  Reactie: Nee
  ik kan zelf onderhand wel als goed doel dienen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje zo 2 dec '12 13:16

  Reactie: Ja, aan...
  De stichting van een bekende. Voor mijn gevoel komt mijn geld dan goed terecht
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje zo 2 dec '12 13:16

  Reactie: Ja, aan...
  De stichting van een bekende. Voor mijn gevoel komt mijn geld dan goed terecht
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Eefje84 zo 2 dec '12 22:02

  Reactie: Ja, aan...
  astma, kankerstichting en zo kan ik wel doorgaan en vooral ook als mensen aan de deurkomen voor collecte geef ik graag. Je moet zeker in zware tijden ook geld over hebben voor andere mensen
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hermine.eggertkanters do 27 dec '12 19:23

  Reactie: Ja, aan...
  Alle collectanten die aan de deur komen, ze lopen niet voor niets
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |