×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bedank een leraar

De Dag van de Leraar
05.10.2012 -

Heb jij vandaag al een bloemetje aan de leraar van je kids gegeven? Of anders een oud-leraar van jezelf een bedankje gestuurd? Zo nee, snel even doen! Het is vandaag namelijk De Dag van de Leraar. Dé dag om leraren eens even goed in het zonnetje te zetten.


Op De Dag van de Leraar wordt stilgestaan bij de belangrijke rol die leraren spelen in de samenleving. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld worden leraren vandaag in het zonnetje gezet.

Speciaal voor deze bijzondere dag zijn er posters gemaakt. Deze kun je downloaden op www.dagvandeleraar.nl Ook zijn er leraren genomineerd die Leraar van het Jaar 2012 kunnen worden. Er wordt er één gekozen voor het basisonderwijs, één voor het voortgezet onderwijs en één voor het middelbaar beroepsonderwijs. Op zaterdag 6 oktober zal bekend worden wie de gelukkigen zijn.

Wil jij een leraar bedanken, maar heb je weinig tijd? Het kan heel makkelijk en snel op www.bedankjeleraar.nl Hier kan je ook een foto van jezelf uploaden van vroeger, zodat oud-leraren je herkennen. Dus kruip achter de computer of zoek iemand op en maak diegene blij!
 

Plaats een reactie

Welke leraar zou jij willen bedanken?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  adinda_r vr 5 okt '12 17:20

  Reactie: Een hele leuke leraar van mijn kids, omdat...
  Ze superlief, gezellig, rechtvaardig en pedagogisch zeer verantwoord is en zij het als geen ander verdient!
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |