×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bedank een leraar

De Dag van de Leraar
05.10.2012 -

Heb jij vandaag al een bloemetje aan de leraar van je kids gegeven? Of anders een oud-leraar van jezelf een bedankje gestuurd? Zo nee, snel even doen! Het is vandaag namelijk De Dag van de Leraar. Dé dag om leraren eens even goed in het zonnetje te zetten.


Op De Dag van de Leraar wordt stilgestaan bij de belangrijke rol die leraren spelen in de samenleving. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld worden leraren vandaag in het zonnetje gezet.

Speciaal voor deze bijzondere dag zijn er posters gemaakt. Deze kun je downloaden op www.dagvandeleraar.nl Ook zijn er leraren genomineerd die Leraar van het Jaar 2012 kunnen worden. Er wordt er één gekozen voor het basisonderwijs, één voor het voortgezet onderwijs en één voor het middelbaar beroepsonderwijs. Op zaterdag 6 oktober zal bekend worden wie de gelukkigen zijn.

Wil jij een leraar bedanken, maar heb je weinig tijd? Het kan heel makkelijk en snel op www.bedankjeleraar.nl Hier kan je ook een foto van jezelf uploaden van vroeger, zodat oud-leraren je herkennen. Dus kruip achter de computer of zoek iemand op en maak diegene blij!
 

Plaats een reactie

Welke leraar zou jij willen bedanken?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  adinda_r vr 5 okt '12 17:20

  Reactie: Een hele leuke leraar van mijn kids, omdat...
  Ze superlief, gezellig, rechtvaardig en pedagogisch zeer verantwoord is en zij het als geen ander verdient!
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |