×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Handig: de VerkiezingsScanner

VerkiezingsScanner
30.08.2012 -

Het zal je niet ontgaan zijn dat de verkiezingen eraan zitten te komen. In bijna alle media gaat het over de verschillende partijen en campagnes. Elke dag weer krijg je een hele hoop informatie voorgeschoteld, maar hoe weet je nu waar je nieuws kunt vinden dat jou werkelijk interesseert?


De Publieke Omroep realiseert zich dat het je niet makkelijk wordt gemaakt en komt daarom met een oplossing: de VerkiezingsScanner. Dit is een online service die je in 1 minuut kort en krachtig laat zien wat er een dag eerder allemaal is gebeurd op verkiezingsgebied. Na 3 à 4 fragmenten ben jij weer helemaal op de hoogte. En kom jij iets tegen waar je meer over wil weten? Dan kun je makkelijk doorklikken naar de volledige uitzendingen op uitzendinggemist.nl voor meer achtergrondinformatie.

Klinkt handig, toch? Dat dachten wij ook! Daarom kun je tot 13 september elke dag de VerkiezingsScanner bekijken op onderstaand scherm. Veel kijkplezier!
 


 

De VerkiezingsScanner is ook elke dag te bekijken op www.publiekeomroep.nl/verkiezingen en kan eenvoudig via Facebook en Twitter worden gedeeld. Wie de Facebook pagina van Uitzending Gemist liked, krijgt dagelijks de video van de nieuwste VerkiezingsScanner in zijn of haar newsfeed te zien.

Plaats een reactie

Hou jij het nieuws rondom de verkiezingen in de gaten?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 aug '12 18:24

  Reactie: Zo nu en dan..
  Het is een hoop gezwets in de ruimte. Ik ga wel stemmen maar of het veel uitmaakt....Ben bang dat we straks met z'n alleen geen cent meer te makken hebben. Al die bezuinigen, ik krijg er wat van
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 aug '12 19:11

  Reactie: Nee, ik interesseer me er niet zo voor
  ze maken er gewoon een zooitje en als er weer eens wat geld is dan brand het in hun zakken en moet het uit gegeven worden. Ze moeten eens aan de nederlanders zelf denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marloesvdl do 30 aug '12 21:10

  Reactie: Nee, ik interesseer me er niet zo voor
  allemaal mooie praatjes over wat ze willen doen, maar er komt niks van terecht...
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….