×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Handig: de VerkiezingsScanner

VerkiezingsScanner
30.08.2012 -

Het zal je niet ontgaan zijn dat de verkiezingen eraan zitten te komen. In bijna alle media gaat het over de verschillende partijen en campagnes. Elke dag weer krijg je een hele hoop informatie voorgeschoteld, maar hoe weet je nu waar je nieuws kunt vinden dat jou werkelijk interesseert?


De Publieke Omroep realiseert zich dat het je niet makkelijk wordt gemaakt en komt daarom met een oplossing: de VerkiezingsScanner. Dit is een online service die je in 1 minuut kort en krachtig laat zien wat er een dag eerder allemaal is gebeurd op verkiezingsgebied. Na 3 à 4 fragmenten ben jij weer helemaal op de hoogte. En kom jij iets tegen waar je meer over wil weten? Dan kun je makkelijk doorklikken naar de volledige uitzendingen op uitzendinggemist.nl voor meer achtergrondinformatie.

Klinkt handig, toch? Dat dachten wij ook! Daarom kun je tot 13 september elke dag de VerkiezingsScanner bekijken op onderstaand scherm. Veel kijkplezier!
 


 

De VerkiezingsScanner is ook elke dag te bekijken op www.publiekeomroep.nl/verkiezingen en kan eenvoudig via Facebook en Twitter worden gedeeld. Wie de Facebook pagina van Uitzending Gemist liked, krijgt dagelijks de video van de nieuwste VerkiezingsScanner in zijn of haar newsfeed te zien.

Plaats een reactie

Hou jij het nieuws rondom de verkiezingen in de gaten?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 aug '12 18:24

  Reactie: Zo nu en dan..
  Het is een hoop gezwets in de ruimte. Ik ga wel stemmen maar of het veel uitmaakt....Ben bang dat we straks met z'n alleen geen cent meer te makken hebben. Al die bezuinigen, ik krijg er wat van
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 aug '12 19:11

  Reactie: Nee, ik interesseer me er niet zo voor
  ze maken er gewoon een zooitje en als er weer eens wat geld is dan brand het in hun zakken en moet het uit gegeven worden. Ze moeten eens aan de nederlanders zelf denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marloesvdl do 30 aug '12 21:10

  Reactie: Nee, ik interesseer me er niet zo voor
  allemaal mooie praatjes over wat ze willen doen, maar er komt niks van terecht...
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |