×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Handig: de VerkiezingsScanner

VerkiezingsScanner
30.08.2012 -

Het zal je niet ontgaan zijn dat de verkiezingen eraan zitten te komen. In bijna alle media gaat het over de verschillende partijen en campagnes. Elke dag weer krijg je een hele hoop informatie voorgeschoteld, maar hoe weet je nu waar je nieuws kunt vinden dat jou werkelijk interesseert?


De Publieke Omroep realiseert zich dat het je niet makkelijk wordt gemaakt en komt daarom met een oplossing: de VerkiezingsScanner. Dit is een online service die je in 1 minuut kort en krachtig laat zien wat er een dag eerder allemaal is gebeurd op verkiezingsgebied. Na 3 à 4 fragmenten ben jij weer helemaal op de hoogte. En kom jij iets tegen waar je meer over wil weten? Dan kun je makkelijk doorklikken naar de volledige uitzendingen op uitzendinggemist.nl voor meer achtergrondinformatie.

Klinkt handig, toch? Dat dachten wij ook! Daarom kun je tot 13 september elke dag de VerkiezingsScanner bekijken op onderstaand scherm. Veel kijkplezier!
 


 

De VerkiezingsScanner is ook elke dag te bekijken op www.publiekeomroep.nl/verkiezingen en kan eenvoudig via Facebook en Twitter worden gedeeld. Wie de Facebook pagina van Uitzending Gemist liked, krijgt dagelijks de video van de nieuwste VerkiezingsScanner in zijn of haar newsfeed te zien.

Plaats een reactie

Hou jij het nieuws rondom de verkiezingen in de gaten?

  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 aug '12 18:24

  Reactie: Zo nu en dan..
  Het is een hoop gezwets in de ruimte. Ik ga wel stemmen maar of het veel uitmaakt....Ben bang dat we straks met z'n alleen geen cent meer te makken hebben. Al die bezuinigen, ik krijg er wat van
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 30 aug '12 19:11

  Reactie: Nee, ik interesseer me er niet zo voor
  ze maken er gewoon een zooitje en als er weer eens wat geld is dan brand het in hun zakken en moet het uit gegeven worden. Ze moeten eens aan de nederlanders zelf denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Marloesvdl do 30 aug '12 21:10

  Reactie: Nee, ik interesseer me er niet zo voor
  allemaal mooie praatjes over wat ze willen doen, maar er komt niks van terecht...
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |