×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze verhalen lees je in Vriendin 22:

Deel je eigen ervaring over deze onderwerpen op het forum.
29.05.2012 -

Asja paste haar voedingspatroon aan en voelt zich nu veel beter, Rosanne maakt zich zorgen om haar Wajong uitkering, Hellen vertelt over de bijna-doodervaring die ze had en Quinty's vriend is agressief...


Asja ontwikkelde een natuurlijke methode die de gezondheid verbetert (+ winactie!)

"Ik weet als geen ander wat gezond eten kan doen”

De Tsjetsjeense Asja (37) ontdekte bij zichzelf het positieve effect van een ander voedingspatroon. Met de door haar ontwikkelde Levensstijl Methode wil Asja – die nu in Nederland woont – zo veel mogelijk mensen helpen zich gezond en fit te voelen.

Heb jij wel eens je voedingspatroon aangepast of veranderd? Deel het op het forum.

Rosanne maakt zich zorgen om haar Wajong-uitkering

"Het liefst zou ik net als ieder ander lekker gaan werken”

Rosanne (25) is door haar epilepsie afhankelijk van een Wajong-uitkering. Nu er fors moet worden bezuinigd, is ze bang dat ze het financieel niet meer trekt. “Ik hoop dat een normaal leven leiden me niet onmogelijk wordt gemaakt.”

Maak jij je zorgen over je financiële toekomst? Deel het hier op het forum.

Hellen had een bijna-doodervaring

"Het bleek mijn tijd nog niet te zijn

Als Hellen (46) van de ene op de andere dag enorme buikpijn krijgt, kan ze nog niet voorzien dat ze twee dagen later op het randje van de dood zal zweven.

Geloof jij in een 'leven' na de dood? Deel het hier op het forum.

Quinty heeft een agressieve vriend

"Steeds heeft Arno spijt... totdat ik hem weer irriteer..."

Op het oog lijken Quinty en Arno (beide 34) een gelukkig stel, maar binnen hun relatie speelt veel meer. Quinty kan niet meer tegen Arno’s opvliegende karakter en overweegt om weg te gaan.

Heb jij wel eens te maken gehad met agressie binnen je relatie? Vertel het hier op het forum.

Plaats een reactie

Over welk onderwerp zou jij meer willen lezen in Vriendin?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers di 29 mei '12 19:26

  Reactie: Spiritualiteit
  kan me er wel wat bij voorstellen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 mei '12 07:40

  Reactie: Gezondheid
  Daar kan niet genoeg over geschreven worden..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yootje73 vr 1 jun '12 18:11

  Reactie: Iets anders, namelijk:
  Ik zou heel graag meer willen lezen over de Gastric Bypass. (maagverkleining). Er zijn zoveel mensen die een GBP willen/krijgen, maar er niet voldoende informatie over kunnen terug vinden. Het is erg belangrijk dat deze "taboe" operatie openbaar is en men er over kan lezen en ervaringen delen. Desnoods wil ik er zelf heel graag aan meewerken om mijn ervaringen te delen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Troapel wo 13 jun '12 16:47

  Reactie: Spiritualiteit
  ,maar ook gezonheid
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 17 jun '12 19:40

  Reactie: Spiritualiteit
  Óver belevenissen die mensen hebben gehad met Spiritualiteit ,heef vaak mijn intresse .
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |