×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze verhalen lees je in Vriendin 22:

Deel je eigen ervaring over deze onderwerpen op het forum.
29.05.2012 -

Asja paste haar voedingspatroon aan en voelt zich nu veel beter, Rosanne maakt zich zorgen om haar Wajong uitkering, Hellen vertelt over de bijna-doodervaring die ze had en Quinty's vriend is agressief...


Asja ontwikkelde een natuurlijke methode die de gezondheid verbetert (+ winactie!)

"Ik weet als geen ander wat gezond eten kan doen”

De Tsjetsjeense Asja (37) ontdekte bij zichzelf het positieve effect van een ander voedingspatroon. Met de door haar ontwikkelde Levensstijl Methode wil Asja – die nu in Nederland woont – zo veel mogelijk mensen helpen zich gezond en fit te voelen.

Heb jij wel eens je voedingspatroon aangepast of veranderd? Deel het op het forum.

Rosanne maakt zich zorgen om haar Wajong-uitkering

"Het liefst zou ik net als ieder ander lekker gaan werken”

Rosanne (25) is door haar epilepsie afhankelijk van een Wajong-uitkering. Nu er fors moet worden bezuinigd, is ze bang dat ze het financieel niet meer trekt. “Ik hoop dat een normaal leven leiden me niet onmogelijk wordt gemaakt.”

Maak jij je zorgen over je financiële toekomst? Deel het hier op het forum.

Hellen had een bijna-doodervaring

"Het bleek mijn tijd nog niet te zijn

Als Hellen (46) van de ene op de andere dag enorme buikpijn krijgt, kan ze nog niet voorzien dat ze twee dagen later op het randje van de dood zal zweven.

Geloof jij in een 'leven' na de dood? Deel het hier op het forum.

Quinty heeft een agressieve vriend

"Steeds heeft Arno spijt... totdat ik hem weer irriteer..."

Op het oog lijken Quinty en Arno (beide 34) een gelukkig stel, maar binnen hun relatie speelt veel meer. Quinty kan niet meer tegen Arno’s opvliegende karakter en overweegt om weg te gaan.

Heb jij wel eens te maken gehad met agressie binnen je relatie? Vertel het hier op het forum.

Plaats een reactie

Over welk onderwerp zou jij meer willen lezen in Vriendin?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers di 29 mei '12 19:26

  Reactie: Spiritualiteit
  kan me er wel wat bij voorstellen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 mei '12 07:40

  Reactie: Gezondheid
  Daar kan niet genoeg over geschreven worden..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  yootje73 vr 1 jun '12 18:11

  Reactie: Iets anders, namelijk:
  Ik zou heel graag meer willen lezen over de Gastric Bypass. (maagverkleining). Er zijn zoveel mensen die een GBP willen/krijgen, maar er niet voldoende informatie over kunnen terug vinden. Het is erg belangrijk dat deze "taboe" operatie openbaar is en men er over kan lezen en ervaringen delen. Desnoods wil ik er zelf heel graag aan meewerken om mijn ervaringen te delen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Troapel wo 13 jun '12 16:47

  Reactie: Spiritualiteit
  ,maar ook gezonheid
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 17 jun '12 19:40

  Reactie: Spiritualiteit
  Óver belevenissen die mensen hebben gehad met Spiritualiteit ,heef vaak mijn intresse .
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |