×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin bij de Toppers

De Toppers maakten er een topfeest van!
22.05.2012 -

Het gebied rondom de Amsterdam Arena kleurde afgelopen weekend blauw-wit. Hét teken dat het weer tijd was voor het jaarlijkse feestweekend van de Toppers. Waar de één een matrozenpet voldoende in het thema ‘Glitter Marine White & Blue’ vond passen, kwam de ander in een glitterblauw kostuum met een opblaasbootje om de heupen. Eén ding deelden alle bezoekers en artiesten: het vermogen om een flink feest te bouwen!


Nog voor het openingsnummer ontstonden in verschillende hoeken van het stadion spontane polonaises, waardoor de sfeer er al goed in zat op het moment dat de Toppers per (rollende) zeemeermin de Arena betraden.

Met matroos-klassiekers als ‘YMCA’ en ‘In the Navy’ gaven René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling vervolgens het startsein voor een 3,5 uur durend groot meezingfeest. Bijgestaan werden ze door artiesten als Glennis Grace, Paul de Leeuw, Paul Turner en The Gypsy Kings, die voor een prettige afwisseling zorgden. Glennis Grace bewees maar weer eens haar zangkunsten met haar Whitney Houston-medley en Paul de Leeuw had de lachers op de hand met zijn Duitse Schlagers en zijn Annie de Rooij act.

Verrassend waren de Engelse feestnummers na de pauze, zoals ‘Love is Gone’, ‘Moves like Jagger’ en ‘When love takes over’, waarbij de mannen bewezen zich in het Engels ook goed te kunnen redden.

Maar natuurlijk blonken de mannen uit in de nummers uit hun eigen genre: Nederpop en volksmuziek. De belofte ‘We gaan er samen een groot feest van maken’ zijn de ze dubbel en dwars nagekomen. Volgend jaar weer! 

Tekst: Lenneke Arts.

Plaats een reactie

Ben jij naar de Toppers geweest?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Famke-70 wo 23 mei '12 10:10

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
  Het was TOP!!!!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 23 mei '12 21:08

  Reactie: Nee, hoeft ook niet.
  moet er niet aan denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bringia zo 27 mei '12 08:01

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
 • Dit is niet ok!

  bringia zo 27 mei '12 08:02

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
  Had kaartjes gewonnen, een super avond gehad!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Indolady zo 27 mei '12 20:45

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
  Ja,wat was het weer geweldig! Ik had voor weinig geld kaartjes kunnen bemachtigen!Het blijft een groot feest!
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |