×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin bij de Toppers

De Toppers maakten er een topfeest van!
22.05.2012 -

Het gebied rondom de Amsterdam Arena kleurde afgelopen weekend blauw-wit. Hét teken dat het weer tijd was voor het jaarlijkse feestweekend van de Toppers. Waar de één een matrozenpet voldoende in het thema ‘Glitter Marine White & Blue’ vond passen, kwam de ander in een glitterblauw kostuum met een opblaasbootje om de heupen. Eén ding deelden alle bezoekers en artiesten: het vermogen om een flink feest te bouwen!


Nog voor het openingsnummer ontstonden in verschillende hoeken van het stadion spontane polonaises, waardoor de sfeer er al goed in zat op het moment dat de Toppers per (rollende) zeemeermin de Arena betraden.

Met matroos-klassiekers als ‘YMCA’ en ‘In the Navy’ gaven René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling vervolgens het startsein voor een 3,5 uur durend groot meezingfeest. Bijgestaan werden ze door artiesten als Glennis Grace, Paul de Leeuw, Paul Turner en The Gypsy Kings, die voor een prettige afwisseling zorgden. Glennis Grace bewees maar weer eens haar zangkunsten met haar Whitney Houston-medley en Paul de Leeuw had de lachers op de hand met zijn Duitse Schlagers en zijn Annie de Rooij act.

Verrassend waren de Engelse feestnummers na de pauze, zoals ‘Love is Gone’, ‘Moves like Jagger’ en ‘When love takes over’, waarbij de mannen bewezen zich in het Engels ook goed te kunnen redden.

Maar natuurlijk blonken de mannen uit in de nummers uit hun eigen genre: Nederpop en volksmuziek. De belofte ‘We gaan er samen een groot feest van maken’ zijn de ze dubbel en dwars nagekomen. Volgend jaar weer! 

Tekst: Lenneke Arts.

Plaats een reactie

Ben jij naar de Toppers geweest?

  •  
  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Dit is niet ok!

  Famke-70 wo 23 mei '12 10:10

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
  Het was TOP!!!!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 23 mei '12 21:08

  Reactie: Nee, hoeft ook niet.
  moet er niet aan denken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  bringia zo 27 mei '12 08:01

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
 • Dit is niet ok!

  bringia zo 27 mei '12 08:02

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
  Had kaartjes gewonnen, een super avond gehad!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Indolady zo 27 mei '12 20:45

  Reactie: Ja, het was super! Volgend jaar weer!
  Ja,wat was het weer geweldig! Ik had voor weinig geld kaartjes kunnen bemachtigen!Het blijft een groot feest!
  Reageer!