×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze persoonlijke verhalen lees je in Vriendin 21:

Op deze verhalen kun je reageren op het forum.
22.05.2012 -

Ina vertelt hoe hormonen haar door de overgang hielpen, de man van Ingrid is autistisch, Marlou vertelt hoe het voelt om in coma te liggen en na twee heterohuwelijken koos Judith voor een vrouw...


Op het forum kun je meepraten over deze verhalen en lichten we een tipje van de sluier op van elk verhaal. Wil je heel het verhaal lezen? Kijk dan in Vriendin 21; daar staan ze allemaal in, daarna kun je natuurlijk nog je mening of tips komen geven op het forum.

Ina koos voor hormoontherapie tijdens de overgang.

“Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug“

Zweetaanvallen, stemmingswisselingen en slapeloze nachten. Het leven van Ina (47) stond volledig in het teken van haar overgangsklachten. Door middel van hormoontherapie kreeg ze weer grip op haar lijf.

“Levensgenot woog voor mij zwaarder dan de eventuele risico’s.”

Ben jij in de overgang (geweest) en had jij daar last van? Vertel hier over je ervaringen. 

De man van Ingrid is autistisch.

"Alles wat voor ons logisch is, is voor hem een chaos.”

Nico (51) had aparte trekjes, maar Ingrid (50) zocht daar nooit iets achter. Tot de psycholoog het syndroom van Asperger bij hem vaststelde. Toen viel alles op zijn plaats. ”Eindelijk durfde ik toe te geven dat het lastig was om met hem te leven. 

Heb jij ook een autistische partner en/of komt dit je bekend voor? Deel je ervaring.

Na twee heterohuwelijken koos Judith voor een vrouw

"Verliefd op een vrouw? Ik? Dat kon toch niet!"

Judith (45) drukte haar gevoelens voor vrouwen ruim dertig jaar lang weg. Ze wilde liever iemand zijn die op mannen viel. Ze trouwde dus met een man en kreeg drie kinderen. Maar toen kwam ze Meriam tegen... 

Zou jij ook verliefd kunnen worden op een vrouw? Deel het hier.

Marlou raakte in coma na een motorongeluk

"Na mijn coma heb ik mezelf beter leren kennen”

In februari van dit jaar raakte Prins Friso in coma na een ski-ongeluk. Het vreselijke nieuws schokte heel Nederland. Marlou (32) overkwam acht jaar geleden hetzelfde na een ernstig motorongeval. Het heeft haar leven veranderd. 

Ben jij wel eens onder narcose/buiten westen geweest? Was jij je toen bewust van dingen om je heen? Plaats je reactie.

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |