×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze persoonlijke verhalen lees je in Vriendin 21:

Op deze verhalen kun je reageren op het forum.
22.05.2012 -

Ina vertelt hoe hormonen haar door de overgang hielpen, de man van Ingrid is autistisch, Marlou vertelt hoe het voelt om in coma te liggen en na twee heterohuwelijken koos Judith voor een vrouw...


Op het forum kun je meepraten over deze verhalen en lichten we een tipje van de sluier op van elk verhaal. Wil je heel het verhaal lezen? Kijk dan in Vriendin 21; daar staan ze allemaal in, daarna kun je natuurlijk nog je mening of tips komen geven op het forum.

Ina koos voor hormoontherapie tijdens de overgang.

“Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug“

Zweetaanvallen, stemmingswisselingen en slapeloze nachten. Het leven van Ina (47) stond volledig in het teken van haar overgangsklachten. Door middel van hormoontherapie kreeg ze weer grip op haar lijf.

“Levensgenot woog voor mij zwaarder dan de eventuele risico’s.”

Ben jij in de overgang (geweest) en had jij daar last van? Vertel hier over je ervaringen. 

De man van Ingrid is autistisch.

"Alles wat voor ons logisch is, is voor hem een chaos.”

Nico (51) had aparte trekjes, maar Ingrid (50) zocht daar nooit iets achter. Tot de psycholoog het syndroom van Asperger bij hem vaststelde. Toen viel alles op zijn plaats. ”Eindelijk durfde ik toe te geven dat het lastig was om met hem te leven. 

Heb jij ook een autistische partner en/of komt dit je bekend voor? Deel je ervaring.

Na twee heterohuwelijken koos Judith voor een vrouw

"Verliefd op een vrouw? Ik? Dat kon toch niet!"

Judith (45) drukte haar gevoelens voor vrouwen ruim dertig jaar lang weg. Ze wilde liever iemand zijn die op mannen viel. Ze trouwde dus met een man en kreeg drie kinderen. Maar toen kwam ze Meriam tegen... 

Zou jij ook verliefd kunnen worden op een vrouw? Deel het hier.

Marlou raakte in coma na een motorongeluk

"Na mijn coma heb ik mezelf beter leren kennen”

In februari van dit jaar raakte Prins Friso in coma na een ski-ongeluk. Het vreselijke nieuws schokte heel Nederland. Marlou (32) overkwam acht jaar geleden hetzelfde na een ernstig motorongeval. Het heeft haar leven veranderd. 

Ben jij wel eens onder narcose/buiten westen geweest? Was jij je toen bewust van dingen om je heen? Plaats je reactie.

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….