×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Deze persoonlijke verhalen lees je in Vriendin 21:

Op deze verhalen kun je reageren op het forum.
22.05.2012 -

Ina vertelt hoe hormonen haar door de overgang hielpen, de man van Ingrid is autistisch, Marlou vertelt hoe het voelt om in coma te liggen en na twee heterohuwelijken koos Judith voor een vrouw...


Op het forum kun je meepraten over deze verhalen en lichten we een tipje van de sluier op van elk verhaal. Wil je heel het verhaal lezen? Kijk dan in Vriendin 21; daar staan ze allemaal in, daarna kun je natuurlijk nog je mening of tips komen geven op het forum.

Ina koos voor hormoontherapie tijdens de overgang.

“Dankzij hormonen heb ik het plezier in mijn leven terug“

Zweetaanvallen, stemmingswisselingen en slapeloze nachten. Het leven van Ina (47) stond volledig in het teken van haar overgangsklachten. Door middel van hormoontherapie kreeg ze weer grip op haar lijf.

“Levensgenot woog voor mij zwaarder dan de eventuele risico’s.”

Ben jij in de overgang (geweest) en had jij daar last van? Vertel hier over je ervaringen. 

De man van Ingrid is autistisch.

"Alles wat voor ons logisch is, is voor hem een chaos.”

Nico (51) had aparte trekjes, maar Ingrid (50) zocht daar nooit iets achter. Tot de psycholoog het syndroom van Asperger bij hem vaststelde. Toen viel alles op zijn plaats. ”Eindelijk durfde ik toe te geven dat het lastig was om met hem te leven. 

Heb jij ook een autistische partner en/of komt dit je bekend voor? Deel je ervaring.

Na twee heterohuwelijken koos Judith voor een vrouw

"Verliefd op een vrouw? Ik? Dat kon toch niet!"

Judith (45) drukte haar gevoelens voor vrouwen ruim dertig jaar lang weg. Ze wilde liever iemand zijn die op mannen viel. Ze trouwde dus met een man en kreeg drie kinderen. Maar toen kwam ze Meriam tegen... 

Zou jij ook verliefd kunnen worden op een vrouw? Deel het hier.

Marlou raakte in coma na een motorongeluk

"Na mijn coma heb ik mezelf beter leren kennen”

In februari van dit jaar raakte Prins Friso in coma na een ski-ongeluk. Het vreselijke nieuws schokte heel Nederland. Marlou (32) overkwam acht jaar geleden hetzelfde na een ernstig motorongeval. Het heeft haar leven veranderd. 

Ben jij wel eens onder narcose/buiten westen geweest? Was jij je toen bewust van dingen om je heen? Plaats je reactie.

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |