×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

In Vriendin 20 lees je de volgende emotionele verhalen:

In Vriendin 20 lees je de volgende emotionele verhalen:
15.05.2012 -

Ellen had straatangst, maar overwon deze door een bijzondere training te volgen, Colien heeft twee kinderen met ADHD en kiest ervoor ze medicijnen toe te dienen, Anke werd niet gehoord terwijl haar voorgevoel zei dat er iets niet goed was met het kindje in haar buik en Jolanda is 36 en heeft nog nooit een lange relatie gehad...


Ellen overwon haar straatangst

Na angst- en paniekaanvallen verandert Ellen (37) van een actief en sociaal persoon in iemand die doodsbang is om naar buiten te gaan. Dan ontdekt ze mind tuning.

"Mind tuning hielp mij van mijn angsten af”

Heb jij een fobie (gehad)? En wat het je gedaan om er van af te komen? Deel je verhaal en lees meer over Ellen

Colien geeft medicijnen aan haar kinderen met ADHD

Colien (45) heeft drie kinderen, onder wie twee met een vorm van ADHD. Ze benadrukt dat ADHD geen modediagnose is, maar tegenwoordig vaker wordt herkend doordat er meer kennis over is. Zij vertelt waarom zij en haar man ervoor kiezen om hun kinderen te laten behandelen met medicijnen.

“Ik geef mijn kinderen met ADHD wél medicijnen”

Wat is jouw mening over medicijngebruik bij kinderen met ADHD? Geef je mening

Anke werd niet gehoord terwijl haar baby doodziek was...

Tijdens haar zwangerschap werd de buik van Anke erg groot en pijnlijk. Toen eindelijk werd erkend dat dit niet normaal was, werd haar baby nauwlettend in de gaten gehouden. ‘Het ziet er allemaal goed uit’ kreeg Anke keer op keer te horen. Maar niets bleek minder waar.

"Mijn intuïtie zei: dit klopt niet. Maar ik moest ‘niet zeuren."

Heb jij ook zoiets meegemaakt? Lees meer over Ankes' ervaring en deel je eigen verhaal

Jolanda (36) heeft nog nooit een vaste relatie gehad

Jolanda (36) is een leuke vrouw met een goede baan. Ze mist maar één ding in haar leven: een man met wie ze gezellig op de bank kan zitten en hand in hand door het park kan lopen. “Na een maand is het meestal wel voorbij.”

"Ik zoek geen seks, ik zoek liefde." 

Kun jij je hier iets bij voorstellen? Deel en lees verder
 

Plaats een reactie

Lees jij graag emotionele verhalen?

  •  
  •  
  •  

5Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 15 mei '12 17:40

  Reactie: Nee, niet zo...
  Vreselijk al die tranen trekkers. Net zo erg als op tv.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Samira1985 di 15 mei '12 18:43

  Reactie: Ja, heel erg!
  Ik ben vind het wel boeiend soms..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers di 15 mei '12 21:36

  Reactie: Ja, heel erg!
  je leest vaak wel wat je zelf is overkomen of wat je gebeurt is
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  The_Lucidique wo 16 mei '12 12:28

  Reactie: Sommige.
  Als het iets is wat ik herken lees ik het wel omdat ik dan ook kan lezen hoe diegene ermee omgaat of iets verwerkt heeft.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_10206024382437810 do 17 mei '12 12:29

  Reactie: Sommige.
  waargebeurde verhalen mogen emotioneel zijn verzonnen verhalen worden emotioneel vaak overdreven naar mijn gevoel
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |