Placeholder

Adverteren in Vriendin? Dat kan!

Bent u op zoek naar de doelgroep van vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met een (jong) gezin en interesse in lichaamsverzorging, mode, koken, kids, opvoeden, afslanken, winkelen, creatief bezig zijn, wonen, groen, huisdieren, budget, uitjes (musical, pretparken, bungalowparken, autotochtjes), het huishouden en persoonlijke ontwikkeling? Plaats uw advertentie dan in Vriendin.

Bent u op zoek naar de doelgroep van vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met een (jong) gezin en interesse in lichaamsverzorging, mode, koken, kids, opvoeden, afslanken, winkelen,
creatief bezig zijn, wonen, groen, huisdieren, budget, uitjes (musical, pretparken, bungalowparken, autotochtjes), het huishouden en persoonlijke ontwikkeling? Plaats uw advertentie dan in Vriendin.

Een moment voor haar zelf waarin ze lief en leed kan delen met anderen. Persoonlijke verhalen van mede-lezeressen waar ze zich heel betrokken bij voelt, maar ook praktische tips en informatief, dát is Vriendin voor haar lezeres. Als u deze doelgroep middels een print- en/of online campagne wilt bereiken, plaats dan uw advertentie in Vriendin.

Algemene informatie

Profiel

Redactionele planning

Tarieven en formaten

Voor meer informatie over adverteren in Vriendin kunt u bellen naar 088-1338641 of mailen naar publishing.sales@audax.nl.