×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Adverteren in Vriendin? Dat kan!

Reserveer een advertentie in Vriendin.
15.09.2011 -

Bent u op zoek naar de doelgroep van vrouwen tussen de 20 en 45 jaar met een (jong) gezin en interesse in lichaamsverzorging, mode, koken, kids, opvoeden, afslanken, winkelen, creatief bezig zijn, wonen, groen, huisdieren, budget, uitjes (musical, pretparken, bungalowparken, autotochtjes), het huishouden en persoonlijke ontwikkeling? Plaats uw advertentie dan in Vriendin.


Een moment voor haar zelf waarin ze lief en leed kan delen met anderen. Persoonlijke verhalen van mede-lezeressen waar ze zich heel betrokken bij voelt, maar ook praktische tips en informatief, dát is Vriendin voor haar lezeres. Als u deze doelgroep middels een print- en/of online campagne wilt bereiken, plaats dan uw advertentie in Vriendin.

Algemene informatie

Profiel Vriendin

Redactionele planning

Tarieven en formaten

Voor meer informatie over adverteren in Vriendin kunt u contact opnemen met Claudia Bernard-Grego (claudia.bernard@nlmag.com / 020-2623020).

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie