×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuke Moederdag gehad?

Leuke Moederdag gehad?
14.05.2012 -

Knutselwerkjes van je kleine spruit, een lekker geurtje van je tiener, of een mooie bos bloemen van je partner… Heb jij iets gekregen voor Moederdag? Of heb je geen kids, maar heb je wel iets aan jouw moeder gegeven?


Net als Valentijnsdag is Moederdag wel een beetje commercieel geworden. Maakte jou dat niet uit en heb je het evengoed gevierd? We zijn erg benieuwd wat jij hebt gekregen van je kids/partner. Laat het ons ook weten als je iets hebt gegeven aan jouw eigen moeder!

Was het een leuk origineel cadeautje? Iets totaal onverwachts? Of misschien een wat meer standaard cadeautje? Hoe dan ook: je hebt het cadeautje gekregen (of gegeven), omdat jij (of je moeder) het verdiende!

Wat heb jij gekregen/gegeven?
 

Plaats een reactie

Voor Moederdag heb ik…

  •  
  •  
  •  
  •  

7Reacties

 • Dit is niet ok!

  Karineke ma 14 mei '12 15:02

  Reactie: Iets gekregen, namelijk…
  Van mijn grote zoon van bijna 19 een kaart met de woorden: Je bent mijn Supermama. Een paar woorden maar met immense impact!! Zo lief... en van mijn engelen dochter een tekentje.. een hartje op een plekje waar ik aan het schoonmaken was..Mijn dag kon niet meer kapot!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  marian.vanesch ma 14 mei '12 16:17

  Reactie: Iets gekregen, namelijk…
  Een kaart van mijn kids dat ik de geweldigste mama van de wereld ben en er zat een button op en die mocht ik de hele dag dragen!!!! Mijn kids zijn 26 en en 30 leuk he!!!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 14 mei '12 18:02

  Reactie: Niets gekregen of gegeven.
  Net als mijn moeder doe ik er niets aan. En mijn dochter heeft het veel te druk met leren voor het examen. Ach ik ben en blijf toch wel moeder hoor ondanks al dat commerciele gedoe eromheen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  C@rolien di 15 mei '12 04:09

  Reactie: Iets gegeven, namelijk…
  Ik heb mijn 2 oudste kinderen een sms gegeven om te vertellen hoe ik moederdag zie... Moederdag….. Moederdag…. het woord doet zo’n pijn Moederdag…. als door omstandigheden je gezin niet compleet kan zijn. Moederdag…. het zijn van die verdrietige dagen, als je niet om vergeving kunt vragen. Moeders…. ze willen hun kinderen alle liefde geven, zoals ze verdienen in hun jeugd en jongvolwassen leven. Moeders…. het aller-moeilijkste is loslaten, en niet meer met je kinderen kunt praten. Toch wil ik zeggen tegen jou, vergeet niet dat ik van je hou. Ik weet dat ik dit misschien niet sturen mag, maar ik mis je elke dag. Moederdag…. ik hoef vandaag niet te worden verwend, hoop alleen dat je weet, dat je altijd welkom bent. Ook al heb ik een stapje terug gedaan, om jullie in alle rust door het leven te laten gaan. Je steunen en van je houden, dat doe ik vanaf de zijlijn. Lieve … en …, geef t de ruimte, om er een toekomst te laten zijn. Liefs mama xxx.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  nicole.boekhout di 15 mei '12 13:31

  Reactie: Iets gekregen, namelijk…
  een creatie van mijn dochter en zoon
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  daantje.vancriekingen di 15 mei '12 20:35

  Reactie: Niets gekregen of gegeven.
  zelf hebben we geen kinderen en onze moeders zijn ook niet meer onderons. We hebben wel aan ze gedacht hoor!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jacky 777 wo 16 mei '12 18:24

  Reactie: Iets gekregen én gegeven, namelijk…
  Ik heb van mijn kinderen en mijn man een mooi lounchsetje gehad, ik heb voor mijn moeder een orchidee gekocht voor op haar graf ze is afgelopen maart overleden en ik miste haar heel erg op moederdag.........
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |