×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Lees en leef mee met verhalen uit Vriendin 19

Persoonlijke verhalen in Vriendin 19.
08.05.2012 -

Marije vertelt dat ze meer van haar dochter houdt dan van haar zoon, Hanne heeft een website opgezet om kinderopvang te regelen, Esthers dochter is autistisch, Renate viel tachtig kilo af en is nu lactose intolerant en Puella zou dolgraag nog een Moederdag willen vieren met haar veel te vroeg overleden moeder...


Marije houdt meer van haar dochter dan van haar zoon

Het is een groot taboe: meer van je ene kind houden dan van je andere. Maar er zijn moeders die dat zo voelen. Zoals Marije (32). Haar droom kwam uit toen ze drie jaar geleden moeder werd van Nova. Ze werd overspoeld door liefde, een heel ander gevoel dan ze voor haar zoon Max (7) heeft.

"Mijn dochter is mijn favoriet, ik wilde zó graag een meisje." 

Herkaanbaar? Bespreek dit taboe op het forum

Puella verloor op jonge leeftijd haar moeder

Puella (34) had net een dochter gekregen toen volkomen onverwacht haar moeder overleed. Het is nu bijna twaalf jaar geleden, maar het is nog steeds moeilijk.

"Ik mis mijn moeder nog iedere dag”

Moet jij je moeder ook missen? Deel het op het Vriendin-forum

Esthers dochter Lonneke (11) heeft MCDD, een vorm van autisme

Krabben, bijten, slaan, schoppen. Lonnekes agressieve gedrag was allesbepalend en het gezin van Esther (40) en John ging er bijna aan kapot. Pas na acht jaar krijgen ze de juiste diagnose te horen: MCDD, een vorm van autisme.

"Bang zijn voor het gedrag van je eigen kind, dat is verschrikkelijk." 

Heb jij ook een autistisch kind of ken je iemand die daarmee te maken heeft? Praat mee op het forum

Hanne zette een website op om kinderopvang onderling te regelen

Sinds 1 januari krijgen ouders minder kinderopvangtoeslag. Hanne bedacht het alternatief www.UCareforkids.nl, waar je kinderopvang onderling kunt ruilen. 

"Wij moeders helpen elkaar en het kost niets."

Hoe heb jij de opvang van je kind(eren) geregeld? Vertel het op het forum

Renate is lactose-intolerant, maar blijft positief

Sinds Renate (37) tachtig kilo afviel, kampt ze met een intolerantie voor lactose. Zodra ze nu ook maar iets eet waar melk of weipoeder in zit, wordt ze doodziek.

“Ik ben heel blij dat ik mijn overtollige kilo’s kwijt ben, maar baal van de gevolgen van het jarenlange crashdiëten.”

Heb jij ook nadelen ondervonden van afvallen? Deel het op het Vriendin-forum

Plaats een reactie

Praat jij wel eens mee op forums?

  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 8 mei '12 16:26

  Reactie: Nee.
  gun mezelf geen tijd ervoor
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 8 mei '12 16:41

  Reactie: Heel soms, als iets me echt raakt.
  Hier op vriendin en nog twee andere. Hoewel ik steeds meer afstand van forums ga nemen. Heb er niet meer zoveel interesse in
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |