×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Nu in Vriendin 18

Wil je iemand een hart onder de riem steken of meepraten?
01.05.2012 -

Mayra overleefde maar net een hersenbloeding, dankzij een inzamelingsactie heeft de dochter van Sandra weer een hulphond en haar lichtpuntje weer terug en Iris vertelt dat ze na 10 jaar eindelijk haar boulimia overwonnen heeft... Op het forum kun je meepraten over deze artikelen.


Dankzij een inzamelingsactie heeft Noor (8) weer een kinderhulphond

Noor (8), de dochter van Sandra (40), heeft het syndroom van Ehlers Danlos. Ze was ontroostbaar toen haar kinderhulphond Wonder overleed na een ongeluk. Door een geldinzamelingsactie van familie, vrienden en dorpsgenoten kan Noor nu gaan trainen met haar nieuwe hulphond: Hope.

“Mijn dochter heeft haar lichtpunt terug”

Heb jij wel eens een inzamelingsactie gehouden? Vertel het op deze pagina

Mayra overleefde maar net een hersenbloeding

Mayra (39), moeder van twee zoons, stond midden in het leven. Totdat ze werd getroffen door een stekende hoofdpijn. Spierspanningshoofdpijn, dachten artsen. In werkelijkheid had Mayra een tikkende tijdbom in haar hoofd.

"Omdat ik naar mijn gevoel geluisterd heb, leef ik nu nog..."

Ben jij wel eens niet serieus genomen door je (huis)arts? Deel het op het forum

Iris overwon na tien jaar eindelijk haar boulimia

De eetbuien van Iris (25) vielen niemand op. Ze werd niet dikker omdat ze alles weer uitbraakte. Van buiten was ze een vrolijke meid, van binnen voelde ze zich waardeloos en eenzaam.

"Ik at gerust twee taarten. In m’n eentje"

Kun jij je hier iets bij voorstellen? Deel je ervaring

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |